Water in al zijn verscheidenheid

Straalsoorten van AXOR en hansgrohe

Iedereen doucht anders. Stelt andere eisen aan de perfecte douche. Voor velen gaat het niet alleen om lichaamsverzorging, maar ook om wellness, ontspanning of verkwikkende verfrissing. Welke wensen uw klanten ook hebben, wij hebben hand- en hoofddouches voor iedereen en de passende straalsoorten voor elk douchetype.

PowderRain: ontspannend zacht dankzij microfijne druppels

PowderRain is het nieuwste resultaat uit ons straallaboratorium in het Zwarte Woud. Deze innovatieve straalsoort biedt uw klanten een unieke douche-ervaringVolgens een onderzoek* zijn 9 van de 10 consumenten het erover eens dat de straalsoort PowderRain hen ‘de beste douche-ervaring ooit’ heeft bezorgd.

De straalsoort PowderRain … 

  • … overtuigt met microdruppels. De jets hebben nu tot zes kleine openingen in plaats van één, waardoor de douchestraal meermaals wordt opgesplitst. Daardoor is de straal veel fijner dan bij gewone douches. Duizenden druppeltjes omhullen het lichaam royaal. 
  • … is geluidgedempt. Ook omdat hij zo stil is, zorgt de ultrafijne douchestraal voor uniek, zacht ontspannend waterplezier. Onze experts in het soundlaboratorium zijn erin geslaagd om de douchegeluiden terug te brengen tot een fluistertoon. 
  • … wast doeltreffend het haar. Door het veel grotere aantal druppels is de straal niet alleen zacht, maar ook effectief. Zo kunnen douchegel en shampoo perfect worden weggespoeld.
PowderRain: microfijne hansgrohe straalsoort.
* 1.500 klanten testten de straalsoort PowderRain in december 2018 bij trnd, een community voor participatieve marketing in Europa.
AXOR

AXOR douches

Met de AXOR ShowerHeaven wordt water een intense beleving. Voor hemels doucheplezier.

Luxedouches: AXOR ShowerHeaven met PowderRain.

Waterstraaltechnologieën op de testbank: onderzocht en duizend keer getest


Stortstralen of massagestralen, XL-regenstralen of parelstralen … hoe verschillend de straalsoorten ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze werden in ons straallaboratorium grondig op hun effect onderzocht en in talrijke praktische tests uitgeprobeerd. In de fotogalerij ziet u een selectie van straalbeelden die uw klanten met geavanceerde watercontrole verwennen.