Plezier met één druk op de knop

Select: intuïtieve waterbediening

Drukken is vaak makkelijker dan draaien. Select is de naam van de technologie waarbij een kleine knop een groot comfort in huis brengt. In de badkamer of in de keuken: producten met de Select toets maken de bediening van het water intuïtief en herleiden het design van de kraan tot de essentie. 

Goede argumenten voor Select: intuïtief, aantrekkelijk en efficiënt

Water regelen met een druk op de knop, dat doet Select. In de douche, bij de wasplaats en aan de keukenspoelbak. Klanten van alle leeftijden willen meer comfort en precisie in het gebruik van water. De Select toets vergemakkelijkt heel wat dagelijkse activiteiten en is ook ideaal voor kinderen, senioren of mensen met een beperkte mobiliteit.
  • In de douche veranderen uw klanten de straalsoort met een klik op de hand- of hoofddouche. Op de Select thermostaat regelen ze tot vijf verbruikers.
  • Aan de wasplaats opent en sluit de Select toets de mengkraan. Eén keer drukken is open, nogmaals drukken is dicht. Hier is niet alleen de bediening, maar ook het design tot de essentie herleid. 
  • Bij de keukenspoelbak kan de waterstroom met de Select toets op de mengkraan of de spoelbakrand snel onderbroken en weer gestart worden. Een ergonomische handigheid, waarmee water doelgericht kan worden gebruikt en het werk in de keuken vlotter verloopt.

De douche bedienen met Select – voor doucheplezier met een druk op de knop

Van straalsoort veranderen of van hand- naar hoofddouche omschakelen: in de douche is de Select knop een bijzonder handig bedieningselement. Zijn stabiliteit heeft hij bewezen in een langdurige belastingsproef met 90.000 bedieningen. Bij handdouches maakt Select het wisselen van de straal eenvoudiger dan ooit. Hier kunnen drie verschillende straalsoorten worden ingesteld, van zacht tot krachtig. De omstelknop zit op de ergonomische greep, waardoor de bediening met één hand mogelijk is. Ook bij hoofddouches werkt het Select principe perfect. Graag stimulerend of liever zacht? De straalsoorten worden direct in het midden van de straalschijf ingesteld. Alles werkt puur mechanisch.
Raindance Select handdouche met bedieningsknop voor de straalsoorten.
Douchen met meer comfort en gebruiksgemak: bij Select douches kiezen uw klanten de straalsoort comfortabel met een druk op de knop.

Douches regelen met Select: thermostaten met een aantrekkelijke look-and-feel    

Select thermostaten zijn elegant in hun verschijning en indrukwekkend in hun prestaties. Tot vijf verbruikers kunnen hier eenvoudig en zelfs gelijktijdig worden geregeld. Bovendien zijn de gemakkelijk te begrijpen, slijtvaste symbolen gebruiksvriendelijk voor alle leeftijden. Bij opbouwthermostaten met Select toetsen worden aan de voorzijde verbruikers eenvoudig in- en uitgeschakeld. Op vlakke inbouwthermostaten komen Select toetsen helemaal tot hun recht. Deze doordachte waterregelaars integreren zich perfect in de omgeving en overtuigen door hun minimalistische design. Nog meer comfort: bij AXOR ShowerSolutions en hansgrohe RainSelect zijn de thermostaat, de porter eenheid en de slangaansluiting direct geïntegreerd. 

 
Inbouwregeling met Select technologie.
Maximaal minimaal en bijzonder performant: de AXOR ShowerSolutions inbouwthermostaatmodule voor twee verbruikers.

Mengkranen bedienen met Select – design tot de essentie herleid

De Select toets op de mengkraan zorgt voor ultiem gebruiksgemak aan de lavabo. Hier bevindt de drukknop zich boven op de mengkraan. Zo kunnen uw klanten de waterstroom gemakkelijk starten en stoppen. Deze innovatieve vorm van waterbediening werkt zonder greep en brengt een nieuwe esthetiek in de badkamer. Bijkomend voordeel: meer vrije ruimte aan de lavabo. 

 
Talis Select lavabomengkraan met Select technologie.
Het klikt tussen minimalisten en Select mengkranen! Deze Talis Select mengkraan werkt helemaal zonder bedieningshendel. Hij wordt geopend en gesloten met een simpele druk op de knop.

Keukenmengkranen met Select – ergonomische en precieze workflow    

Overal waar water stroomt, is Select een blikvanger. Dus zeker ook bij de keukenspoelbak. Uw klanten stellen vooraf de gewenste temperatuur in bij de greep en Select zorgt voor een comfortabele bediening. Met Select kan men de waterstroom tijdens het werken heel precies onderbreken en weer starten, op de mengkraan zelf of via een Select bedieningsmodule aan de spoelbakrand.
Aan de keukenspoeltafel overtuigt Select door de gemakkelijke en precieze bediening van de waterstroom. Direct op de mengkraan of aan de spoelbakrand.

De Select technologie is ook een succesrecept in de keuken:
  • comfortabele bediening en optimaal watergebruik.
  • Tijdens het werk kan de waterstroom op elk moment onderbroken en weer gestart worden. Klik = onderbreken, klik = weer starten.
  • Zelfs het vullen van grote kommen kan met een uittrekbare sproeier en Select toets met één hand.
  • Ergonomisch doordacht en ook eenvoudig te bedienen met de arm, handrug of elleboog. Zo houdt u uw handen vrij en blijft de mengkraan schoon.

Geselecteerde producten met Select technologie