Met lucht verrijkt water

AirPower: meer plezier, meer efficiëntie

Maak uw klanten extra enthousiast: deze technologie verhoogt het doucheplezier en gaat zuinig met de natuurlijke hulpbronnen om. De doelgerichte toevoeging van lucht maakt water uit mengkranen en douches voller, lichter en zachter. Veel producten in ons assortiment zijn met AirPower uitgerust.

Een intensere ervaring met minder water: uw argumenten

  • AirPower staat voor uniek doucheplezier. De doordachte technologie verrijkt water met lucht in de douchekop, waardoor de druppels overvloedig en zacht worden.

  • Uit AirPower mengkranen parelt een volle, zachte waterstraal. Een aangenaam neveneffect: de waterstraal spat minder, waardoor minder moet worden schoongemaakt.

  • Omdat lucht in overvloed beschikbaar is en kostbaar water niet, zijn AirPower producten zuiniger met natuurlijke hulpbronnen. En dat is precies wat uw milieubewuste klanten willen.  

Douches met AirPower:meer volume, meer plezier, meer efficiëntie

Het AirPower principe is eenvoudig: via de straalschijf van een douche van AXOR of hansgrohe wordt over een groot oppervlak lucht aangezogen. Deze roert het aangevoerde water letterlijk om. Het resultaat voelen uw klanten direct op hun huid: de AirPower doucheregen omhult het lichaam en zorgt voor een heerlijk weldadig gevoel. Conclusie: het doucheplezier stijgt en het waterverbruik daalt.

AirPower douche, met lucht verrijkt.
Met AirPower maakt u efficiënter gebruik van kostbaar water. Bovendien de binnenkomende lucht maakt het douchewater vol en zacht.

Een selectie van douches met AirPower technologie

Mengkranen met AirPower: voor water in al zijn rijkdom

Via de uitloop van een mengkraan van AXOR of hansgrohe wordt lucht aangezogen. Dit verrijkt het aangevoerde water. Uit AirPower mengkranen stroomt een zachte waterstraal, die bovendien extra efficiënt is. Leuk neveneffect: aan de lavabo of het bad wordt minder gespat. Conclusie: een aangenamere waterbeleving met minder waterverbruik.

AirPower mengkraan, met lucht verrijkt.
Een AirPower mengkraan zorgt met minder water voor een groot straalvolume en een lagere waterfactuur.

Een selectie van mengkranen met AirPower technologie