Slangsysteem voor uittrekbare kranen

sBox keuken: meer comfort, gemak en orde aan de spoeltafel

Een uittrekbare keukenmengkraan vergroot de actieradius en zorgt ervoor dat het werk aan het aanrecht veel vlotter verloopt. Voor zulke mengkranen met uittrekbare sproeier of uitloop is de sBox keuken gemaakt. Het slangoprolsysteem zorgt voor een betrouwbare en ordelijke slanggeleiding in de onderkast en maakt het werk aan de spoelbak flexibeler en eenvoudiger. 

sBox + keukenmengkraan: een complementair team aan de spoeltafel – uw argumenten

  • Bij verschillende hansgrohe keukenmengkranen met uittrekbare sproeier of uitloop is de sBox keuken bijgeleverd.
  • De innovatieve sBox creëert orde in de onderkast van de spoeltafelen zorgt voor meer comfort bij het gebruik van het uittrekbare deel.
  • Met de sBox keuken kan de sproeier of uitloop altijd vlot uitgetrokken en weer teruggeplaatst worden.De slang gaat niet klemmen, loopt niet vast en kan niet worden beschadigd.
  • Een slanggewicht zorgt ervoor dat de slang veilig en voorzichtig naar beneden wordt geleid. Verschillende montagemogelijkheden, ook in lage en kleine onderkasten.
  • De ideale inbouwsituatie is verticaal onder de mengkraan. Als zich in de kast obstakels bevinden, bijvoorbeeld een afvoersysteem, monteert de installateur de platte box gewoon iets gekanteld.

Klantvriendelijke sBox keuken: vlot aan het werk zonder trekken en snokken

Bij een enkele of een dubbele spoelbak, om een hoge vaas te vullen, groenten schoon te sproeien of grote borden af te spoelen: een keukenmengkraan met uittrekfunctie zorgt altijd voor extra veel comfort. De combinatie van een uittrekbare uitloop of sproeier en de sBox keuken vergroot de actieradius van uw klant tot 76 cm (in plaats van maximaal 50 cm vroeger). En niet alleen dat: met de compacte hansgrohe sBox keuken kan de slang die op de mengkraan is aangesloten, altijd gemakkelijk, veilig en zonder schade uitgetrokken en weer opgerold worden.

All–in-one-systeem voor een maximale actieradius en langere levensduur van de slang

Opdat aan de spoeltafel alles vlot verloopt: geselecteerde producten met sBox