Hansgrohe Professional Services
Stijlicoon in de badkamer: AXOR Starck waterkraan

Exclusieve mengkranen en innovatieve douches voor badkamer en keuken.

Voor exclusieve, persoonlijke badkamers en keukens: mengkranen met nieuwe materialen, schitterende oppervlakken, geraffineerde structuren en functioneel comfort. De hoofddouches, handdouches, zijdouches en douchesystemen onderscheiden zich door hun design en innovatieve straalsoorten. Producten van AXOR: ontworpen in samenwerking met internationaal gerenommeerde designers en geproduceerd in Duitsland.

Van mengkraan tot accessoire: AXOR voor badkamer en keuken

AXOR staat voor uitstekende producten en exclusieve services voor de individuele badkamer en innovatieve keuken:  

  • Badkamercollecties in klassiek tot avant-gardistisch design, ontworpen in samenwerking met de bekendste designers ter wereld.
  • Mengkranen en douches die met talrijke designprijzen bekroond zijn, de trends bepalen en het bekende opnieuw interpreteren.
  • Innovatieve functionaliteit met een meerwaarde voor de gebruiker.
  • Exclusieve accessoires die de stijlrichting van de AXOR badkamer vervolledigen en de AXOR keuken een mooi accent geven.

De brede productportfolio wordt aangevuld met de services AXOR FinishPlus en AXOR Signature, die met speciale oppervlakken kleur in de badkamer brengen en met productaanpassingen zeer persoonlijke wensen of eisen realiseren.