Hansgrohe Professional Services
Besparingspotentieel met EcoSmart berekenen

hansgrohe bespaarcalculator – de duurzame adviestool

Tegenwoordig willen consumenten in hun huishouden doordachte, duurzame producten die spaarzaam met natuurlijke hulpbronnen omgaan. En voor projectklanten telt elke verbruikte liter water des te meer. Onze topservice: met behulp van de online hansgrohe voordeelcalculator kunt u tijdens adviesgesprekken direct berekenen welke mengkranen en douches veel minder water en energie verbruiken dan traditionele producten. 

Hoeveel liter per minuut verbruiken de EcoSmart mengkranen en douches?

Maak hier kennis met onze slimme online tool, die in één oogopslag toont hoe groot het besparingspotentieel met de milieuvriendelijke EcoSmart technologie is. De hansgrohe watervoordeelcalculator is uiterst interessant voor zowel individuele consumenten als grote klanten. Omdat hij snel kan berekenen met welke producten u niet alleen geld bespaart, maar ook onze waardevolle natuurlijke hulpbronnen spaart. In de hotelbranche en projectbouw speelt dit effect natuurlijk op een grotere schaal.

De ecologische voetafdruk van elk individu verkleinen, dat is waar hansgrohe EcoSmart voor staat.
Consumentvriendelijke, toekomstgerichte en spaarzame producten die de ecologische voetafdruk van elk individu verkleinen, dat is waar hansgrohe EcoSmart voor staat.