Creëert orde in de badkamer

sBox bad: Slangoprolsysteem voor meer comfort

Met zijn vele voordelen zorgt de sBox bad voor ontspannen wellnessmomenten: de lange, gemakkelijk uittrekbare slang biedt alle bewegingsvrijheid en maakt het gebruik van de handdouche extra comfortabel. Dankzij de installatie in twee fasen kan deze innovatieve doucheslangoplossing snel door de professional worden geplaatst. Het systeem heeft weinig ruimte nodig, is onderhoudsarm en leidt tot tevredenheid bij zowel installateurs als klanten.

sBox bad: het systeem achter ontspannen wellnessmomenten

 • De sBox bad is een praktische oplossing die het bad ordelijk houdt – voor een mooier design waarbij de doucheslang verborgen is.
   
 • Rolt de doucheslang onzichtbaar op in de badrand. In het bad kan uw klant hem tot een comfortabele 1,45 meter uittrekken. Heel soepel en zonder veel kracht te moeten uitoefenen.
   
 • Een gecontroleerde, beschermde en veilige geleiding die voorkomt dat de slang verdraait of in de knoop raakt. 
   
 • De afwerkingsset is universeel compatibel, als de badrand breder is dan 71 mm. Daarmee kan de handdouche apart op de bad- of tegelrand worden geplaatst.
   
 • Sluit af met een metalen rozet. Uw klant kan kiezen uit twee mooie designs: rechthoekig of ovaal, beide met een glad, gemakkelijk te schoon te maken oppervlak.
   
 • Het zeer beperkte onderhoud van het gesloten systeem leidt nauwelijks tot reclamaties.
sBox bad: het slangsysteem voor de douche in bad.
Zorgt voor meer orde en bewegingsvrijheid in de badkamer: De all-in-one-systeem sBox bad is een keurige oplossing voor renovatie of nieuwbouw.

Geoptimaliseerde werkwijze en gemakkelijke installatie in twee fasen

Dankzij de eenvoudige installatie in twee fasen kunt u met een geoptimaliseerde werkwijze het inbouwlichaam en de afwerkingsset volledig in de bad- of tegelrand laten verzinken. De doordachte montage-eenheid is voorzien van een kartonnen dummy voor de vrije ruimte onder het bad of de tegel. De aansluiting op de waterleiding zit in het inbouwdeel.

Rond of recht: het rozetdesign past altijd bij de badkamermengkraan van uw klant. Een vlakke inbouw-afwerkingsset biedt een nog grotere actieradius. Een bijpassende handdouche vindt uw klant in het brede assortiment van hansgrohe

Overigens: de sBox bad vervangt bij inbouwinstallatie in het bad het vroegere Secuflex systeem. In vergelijking met zijn voorganger overtuigt de sBox bad door: 

 • 30% meer uitreklengte van de slang, 50% minder kracht om uit te trekken en 60% minder kracht om vast te houden. 

sBox bad: inbouwlichamen en afwerkingssets voor een opgeruimd badkamerinterieur