Hansgrohe Professional Services
Vier droombadkamers, vier verhalen

Alles in één: totaaloplossingen voor de badkamer

In samenwerking met PHOENIX Design, architect Peter Ippolito en zijn internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group zet hansgrohe nieuwe maatstaven op het gebied van badkamerdesign. In de volgende sfeervoorbeelden tonen wij u het harmonieuze samenspel van douches, mengkranen, meubels, keramiek en spiegels. Ontdek hier onze nieuwe droombadkamers!

Maak de badkamerdromen van uw klanten waar!

Voor een unieke waterbeleving denken wij bij hansgrohe niet meer in termen van afzonderlijke productoplossingen, maar transformeren wij verschillende elementen in een totaalconcept voor de badkamer. Daarmee bieden wij, naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires, nu ook meubels, keramiek en spiegels. Zo creëren we een perfect coherente, interactieve omgeving volgens de persoonlijke smaak van uw klanten. 

De hele badkamer herdenken, wellness herontdekken 

hansgrohe droombadkamers zijn afgestemd op de stijl en behoeften van uw klanten, hun gezinssituatie en de beschikbare ruimte. Elk ontwerp is uniek en kan individueel worden samengesteld. Daarbij baseren wij ons uiteraard ook op persoonlijke wensen op het gebied van design en comfort.

hansgrohe badkamer met designmengkranen, meubels, keramiek, spiegel.
Hoe moet de droombadkamer eruit zien? Welke gevoelens moet hij oproepen? Met inspirerende totaalconcepten stimuleert hansgrohe klanten om hier hun eigen antwoord op te vinden.

Droombadkamer voor iedereen met kinderen: omdat familie het grootste avontuur is

Kinderen spelen in de milieuvriendelijke gezinsbadkamer van hansgrohe.
Het leven zit vol verrassingen. Daarom is onze gezinsbadkamer bijzonder functioneel, maar ook ingericht voor avontuurlijke ochtenden en spannende avonden.

Deze kleurrijke badkamer is gemaakt om volop in te leven en stimuleert om uit de dagelijkse sleur te breken. Natuurlijke materialen worden gecombineerd met doordachte badkamermeubels en prachtig vormgegeven keramiek. Het gebruikte hout is aantoonbaar afkomstig van duurzaam bosbeheer. En de Pulsify S douche met PowderRain zorgt voor een heerlijke douche-ervaring ondanks het lage waterverbruik. De inrichting met planten accentueert het milieubewustzijn, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en inspireert met avontuurlijke ideeën. 

Welkom in het waterwonderland

Het samenspel van materialen, kleuren en met de hand afgewerkte wanden brengt visueel plezier in deze oase van geborgenheid. Met licht afgeronde mengkranen en keramiek komen organische vormen op verschillende niveaus terug en creëren ze het ideale decor voor onvergetelijke gezinsmomenten. De blikvangers zijn de doordachte badkamermeubels met royale opbergmogelijkheden en intelligente onderverdelingen in alle laden en het douchesysteem met geïntegreerd planchet. Zo maakt het uitgekiende design de dagelijkse organisatie van het gezinsleven heel wat gemakkelijker.  

Droombadkamer voor wereldreizigers: 365 dagen per jaar vakantiegevoel

hansgrohe badkamer voor wereldreizigers, vol persoonlijke souvenirs.
Zou het niet fantastisch zijn, als ’s ochtends naar de badkamer gaan voelde als een reis naar een mooie, verre plek? Met dit ontwerp voor wereldreizigers wordt deze droom werkelijkheid. 

Dit elegante interieur combineert design met persoonlijk karakter en duurzaamheid met stijl. Het is ontworpen voor mensen die welzijn even belangrijk vinden als functionaliteit. Het resultaat is een droombadkamer die de liefde voor eigentijds design, helderheid en individualiteit accentueert met invloeden uit de mooiste oorden ter wereld. Strakke lijnen, opvallende contrasten en een gevarieerde combinatie van materialen, kleuren en objecten nodigen uit tot ontspanning. 

Zo goed kan de wereld aanvoelen

Het rechthoekige design van de mengkraan en douche contrasteert met de zachte rondingen van de lavabo en het toilet. Dit vormenspel keert overal in de ruimte terug en creëert een natuurlijke comfortzone. Slimme oplossingen zoals de SoftClose technologie van de badkamermeubels, de royale opbergruimte in de kasten of de zachte PowderRain van de Pulsify E douche zorgen voor een aangename, sensuele beleving. Individuele interieurelementen zoals cactussen, banken of manden geven de ruimte een persoonlijk accent. Ze vertellen verhalen over reizen, ambachtskunst en fascinerende culturen. 

Droombadkamer voor designliefhebbers: laat harten sneller kloppen

Verliefd stel van de ‘silver generation’ knuffelt in de hansgrohe droombadkamer.
De hoogwaardige droombadkamer in tijdloos design is de ideale omgeving voor inspiratie en opwinding. Hij straalt helderheid, lichtheid en openheid uit. 

Persoonlijke smaak en wensen voor de toekomst liggen aan de basis van deze droombadkamer. Het barrièrevrije ontwerp biedt alle bewegingsvrijheid en het minimalistische design roept levendige herinneringen op. Fotolijsten, een handgeknoopt tapijt en mingvazen creëren emotionele accenten. In het heldere interieur zorgen verschillende oppervlakken, vormen en materialen voor een warm en behaaglijk gevoel. 

Inspirerend helder kader voor grote gevoelens

De algemene uitstraling is elegant en toch speels, minimalistisch en toch gezellig. Het concept van het kader en de lineaire vormen van de producten bepalen de ruimte. Mengkranen, douches en planchetten in elegant Brushed Bronze benadrukken de individualiteit. De hoogwaardige Rainfinity-douches verwennen lichaam en geest met een zachte mantel van ontelbare microdruppels. Stijlvolle elegantie wordt hier gecombineerd met maximaal comfort – voor een unieke waterbeleving. 

Sublieme badkamer voor liefhebbers van digitale technologie: eindeloze momenten van welzijn

Verliefd stel van de ‘silver generation’ knuffelt in de hansgrohe droombadkamer.
De hoogwaardige droombadkamer in tijdloos design is de ideale omgeving voor inspiratie en opwinding. Hij straalt helderheid, lichtheid en openheid uit. 

In deze badkamer wordt minimalistisch design gecombineerd met maximaal comfort en functionaliteit - voor een betere geestelijke en lichamelijke balans. De digitale innovaties van hansgrohe openen namelijk nieuwe wegen om te verfrissen en te ontspannen. De prachtige Smart Living badkamer met RainTunes* brengt ons in een zintuiglijke wereld met unieke combinaties van licht, geluid en water. Het is een ode aan de helderheid en tijdloosheid van water, en is ontworpen om te genieten van welzijn in zijn puurste vorm. 

*Het badkamerconcept Raintunes is alleen verkrijgbaar in Duitsland en Oostenrijk.

Individuele droombadkamers realiseren met hansgrohe

  • Bied uw klanten interactieve totaaloplossingen voor de badkamer, die kunnen worden aangepast aan hun persoonlijke stijl en behoeften.
  • Met hansgrohe ExcellentFit kiest u de perfecte combinatie van mengkraan en lavabo. Onze experts van het Technisch Service Center hebben een groot deel van de mogelijke combinaties op functionaliteit getest en voor u beschikbaar gesteld.
  • Alles uit één hand: met onze coherente totaaloplossingen willen wij het u gemakkelijker maken bij advies, productpresentatie, marketing, logistiek en installatie.