Zes droombadkamers, zes verhalen

Maak de badkamerdromen van uw klanten waar!

Voor een unieke waterbeleving denken wij bij hansgrohe niet meer in termen van afzonderlijke productoplossingen, maar transformeren wij verschillende elementen in een totaalconcept voor de badkamer. Dat omvat naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires, nu ook meubels, keramiek en spiegels. Zo creëren we een perfect coherente, interactieve omgeving volgens de persoonlijke smaak van uw klanten. 

hansgrohe badkamer met designmengkranen, meubels, keramiek, spiegel.

De hele badkamer herdenken, wellness herontdekken 

Hoe moet uw droombadkamer eruit zien? Welke gevoelens moet ze oproepen? Met inspirerende totaalconcepten willen wij u stimuleren om een eigen antwoord te vinden. Onze droombadkamers zijn afgestemd op de stijl en behoeften van uw klanten, hun gezinssituatie en de beschikbare ruimte. Elke droombadkamer van hansgrohe is uniek en kan individueel worden samengesteld. Het spreekt voor zich dat daarbij ook rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen op het gebied van design en comfort.

Droombadkamer voor iedereen die van sterke contrasten en familiebanden houdt

Vader verzorgt zijn dochter liefdevol in hun droombadkamer.
De badkamer is een prachtige plek, waar zowel een ontspannende als opwindende sfeer heerst. Waar verfrissende zelfverzorging en gelukkige gezinsmomenten iets magisch aan de dag geven.

In deze gezinsbadkamer is over elk detail nagedacht: een meesterwerk van stijlvol design en praktische functionaliteit. De contrastrijke badkamer heeft een industrieel kantje. De kubusvormige designelementen zijn tijdloze klassiekers, die bijdragen aan de charme van de ruimte. Het turquoisegroene behang laat de badkamer stralen en creëert een levendige sfeer. De grijze console en donkere XXL-tegels vormen een tegenpool en aarden de ruimte, die extra groot oogt door het pleisterwerk in betonlook dat de douche van de rest scheidt. Het royale gevoel met natuurlijk licht maakt dat het hier aangenaam vertoeven is.

Voor goed georganiseerde dagen. En alle andere.

Deze badkamer is veel meer dan een combinatie van mengkranen, keramiek en tegels. Ze is een poort naar een wereld vol inspiratie, waar vrolijkheid en liefde in de lucht hangen. In de badkamer klopt het ritme van het leven. Hier wordt genoten van ingetogen momenten en van het gelukkig samenzijn met geliefden. Hier kan iedereen zijn batterijen opladen en tot rust komen. Maar het kan er ook soms chaotisch aan toegaan. Dan wordt de badkamer een levendige speelplek waar maar één regel geldt: onvergetelijke momenten en een liefdevolle sfeer creëren.

Droombadkamer voor fantasierijke en opgewekte decoratiekunstenaars

Jonge vrouw maakt zich op in haar kleurrijke badkamer.
Eerst ontspannen, dan genieten van de avonturen van het leven: de DIY-badkamer is een ruimtelijk wonder, waarin verfijnde, intuïtieve producten de dagelijkse routines eenvoudiger maken. 

Welkom op deze sympathieke plek van zelfexpressie – met intense kleuren en behang om bij weg te dromen. Deze kleine oase heeft een eigen karakter en maakt een grote indruk. Ze is uitgerust met zuinige producten voor een duurzame levensstijl. De look is geïnspireerd op de sobere elegantie van Scandinavisch design, waarbij elke centimeter hyggelig is. Felgekleurde accessoires of idyllische pasteltinten geven de kamer een persoonlijk tintje. Het afgeronde, witte keramiek en de zwarte kranen zijn helemaal in.

DIY staat ook voor DREAM IT YOURSELF.

Hier is een vrij iemand aan het werk geweest, iemand die lak heeft aan conventies en zich in de eerste plaats goed wil voelen. Vergeet de puur functionele badkamer met braaf behang en saaie tegels zonder persoonlijkheid! Hier is een creatieve badkamer vol transformerende kracht, die het leven vleugels geeft! De ruimte wordt een toevluchtsoord voor verzorging, ontspanning en zelfliefde – een speeltuin voor het feest vóór het feest. De voordelige badkamer kan naar hartenlust worden verbouwd. Lang leve de kunst van het doe-het-zelven!

Duurzaam, voordelig, betoverend

Droombadkamer voor iedereen met kinderen: omdat familie het grootste avontuur is

Kinderen spelen in de milieuvriendelijke gezinsbadkamer van hansgrohe.
Het leven zit vol verrassingen. Daarom is onze gezinsbadkamer bijzonder functioneel, maar ook ingericht voor avontuurlijke ochtenden en spannende avonden.

Deze kleurrijke badkamer is gemaakt om volop in te leven en stimuleert om uit de dagelijkse sleur te breken. Natuurlijke materialen worden gecombineerd met doordachte badkamermeubels en prachtig vormgegeven keramiek. Het gebruikte hout is aantoonbaar afkomstig van duurzaam bosbeheer. En de Pulsify S douche met PowderRain zorgt voor een heerlijke douche-ervaring ondanks het lage waterverbruik. De inrichting met planten accentueert het milieubewustzijn, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en inspireert met avontuurlijke ideeën. 

Welkom in waterwonderland

Het samenspel van materialen, kleuren en met de hand afgewerkte wanden brengt visueel plezier in deze oase van geborgenheid. Met licht afgeronde mengkranen en keramiek komen op verschillende niveaus organische vormen terug, die het ideale decor voor onvergetelijke gezinsmomenten creëren. De blikvangers zijn meubels van de serie Xelu Q met royale opbergmogelijkheden en intelligente indelingen van alle laden, en het douchesysteem met geïntegreerd tablet. Zo wordt de dagelijkse organisatie van het gezinsleven heel wat gemakkelijker gemaakt door uitgekiend design.  

Droombadkamer voor wereldreizigers: 365 dagen per jaar vakantiegevoel

hansgrohe badkamer voor wereldreizigers, vol persoonlijke souvenirs.
Zou het niet fantastisch zijn, als ’s ochtends naar de badkamer gaan voelde als een reis naar een mooie, verre plek? Met dit ontwerp voor wereldreizigers wordt deze droom werkelijkheid. 

Dit elegante interieur combineert design met persoonlijk karakter en duurzaamheid met stijl. Het is ontworpen voor mensen die welzijn even belangrijk vinden als functionaliteit. Het resultaat is een droombadkamer die de liefde voor eigentijds design, helderheid en individualiteit accentueert met invloeden uit de mooiste oorden ter wereld. Strakke lijnen, opvallende contrasten en een gevarieerde combinatie van materialen, kleuren en objecten nodigen uit tot ontspanning. 

Zo goed kan de wereld aanvoelen

Het rechthoekige design van de mengkraan en douche contrasteert met de zachte rondingen van de lavabo en het toilet. Dit vormenspel keert overal in de ruimte terug en creëert een natuurlijke comfortzone. Slimme oplossingen zoals de SoftClose technologie van de badkamermeubels, de royale opbergruimte in de kasten of de zachte PowderRain van de Pulsify E douche zorgen voor een aangename, sensuele beleving. Individuele interieurelementen zoals cactussen, banken of manden geven de ruimte een persoonlijk accent. Ze vertellen verhalen over reizen, ambachtskunst en fascinerende culturen. 

Droombadkamer voor designliefhebbers: laat harten sneller kloppen

Verliefd stel van de ‘silver generation’ knuffelt in de hansgrohe droombadkamer.
De hoogwaardige droombadkamer in tijdloos design is de ideale omgeving voor inspiratie en opwinding. Hij straalt helderheid, lichtheid en openheid uit. 

Persoonlijke smaak en wensen voor de toekomst liggen aan de basis van deze droombadkamer. Het barrièrevrije ontwerp biedt alle bewegingsvrijheid en het minimalistische design roept levendige herinneringen op. Fotolijsten, een handgeknoopt tapijt en mingvazen creëren emotionele accenten. In het heldere interieur zorgen verschillende oppervlakken, vormen en materialen voor een warm en behaaglijk gevoel. De lavabo’s en meubels van de serie Xevolos E zijn fraaie blikvangers.

Inspirerend helder kader voor grote gevoelens

De algemene uitstraling is elegant en toch speels, minimalistisch en toch gezellig. Het concept van het kader en de lineaire vormen van de producten bepalen de ruimte. Mengkranen, douches en planchetten in elegant Brushed Bronze benadrukken de individualiteit. De hoogwaardige Rainfinity douches verwennen lichaam en geest met een zachte mantel van ontelbare microdruppels. Stijlvolle elegantie wordt hier gecombineerd met maximaal comfort – voor een unieke waterbeleving. 

Droombadkamer voor de homo digitalis: eindeloze wellnessmomenten

hansgrohe droombadkamer met digitaal gestuurde lichtsfeer.
De badkamer, die is teruggebracht tot de essentie, wordt een toevluchtsoord voor dromen en fantasieën. Of, afhankelijk van de stemming, een opeenvolging van verschillende toevluchtsoorden.

In deze badkamer wordt minimalistisch design gecombineerd met het hoogste comfort en maximale functionaliteit. De digitale innovaties van hansgrohe brengen nieuwe mogelijkheden om zich te verfrissen en te ontspannen voor een beter fysiek en mentaal evenwicht. De Smart Living droombadkamer met RainTunes neemt u mee voor een unieke beleving van licht, geluid en water in een sensuele wereld. Het is een ode aan de helderheid en tijdloosheid van water. Dit concept wil de gebruiker laten genieten van wellness in de zuiverste vorm. 

Een moment van volledige ontspanning voor alle zintuigen

De slimme wellnessbadkamer overtuigt met witte tinten en multisensorische douche-ervaringen. Het ingetogen kleurenpalet is een perfect decor voor lichtreflecties en -sferen naar persoonlijke voorkeur. In deze aangename wellnessoase zetten harmonie en evenwicht de toon. Spannende visuele contrasten worden gecreëerd door het gebruik van verschillende oppervlaktestructuren, vormen en contouren. De Xarita spiegels zetten iedereen op zijn best in de spotlight.

*Het badkamerconcept Raintunes is alleen verkrijgbaar in Duitsland en Oostenrijk.

 

Individuele droombadkamers realiseren met hansgrohe

  • Bied uw klanten interactieve totaaloplossingen voor de badkamer, die kunnen worden aangepast aan hun persoonlijke stijl en behoeften.
  • Met hansgrohe ExcellentFit kiest u de perfecte combinatie van mengkraan en lavabo. Onze experts van het Technisch Service Center hebben een groot deel van de mogelijke combinaties op functionaliteit getest en voor u beschikbaar gesteld.
  • Alles uit één hand: met onze coherente totaaloplossingen willen wij het u gemakkelijker maken bij advies, productpresentatie, marketing, logistiek en installatie.