Breng de wasplaats tot leven

Xarita spiegels: blikvanger in de badkamer voor een harmonieuze lichtsfeer

Creëer met Xarita spiegels een harmonieuze lichtsfeer in de badkamer. De rechthoekige (E) en ronde (S) Xarita spiegels hebben een 3D-lichtlijst die de gebruiker in de spotlight zet. Met de minimalistische vormentaal kan het Xarita assortiment perfect worden gecombineerd met het interieur van uw klant. Ontdek hoe de spiegels de finishing touch vormen in elk totaalconcept voor de badkamer met hansgrohe producten.

Design en functionaliteit

De spiegel die meer kan dan u denkt    

Met Xarita spiegels haalt u een blikvanger in de badkamer die perfect kan worden gecombineerd met de lavabo’s, mengkranen en badkamermeubels van hansgrohe. Ze zijn verkrijgbaar in rond en rechthoekig design en in verschillende afmetingen. Zo kunt u helemaal voldoen aan de persoonlijke stijl en wensen van uw klanten.

Lichtschakelaars behoren tot het verleden

Xarita spiegels zijn verkrijgbaar in twee technologisch geperfectioneerde versies:

  • Contactloos met infraroodsysteem. Uw klant bedient alle functies met een handbeweging bij de sensor onderaan de spiegellijst. Het licht wordt in- en uitgeschakeld en tegelijkertijd wordt de spiegelverwarming geactiveerd. De dimfunctie wordt actief door de hand langer in het sensorbereik te houden.
  • Touchtechnologie. Het licht wordt bediend door met een vinger op de symbolen op de spiegel te tikken. Een aanraking volstaat om de directe en indirecte verlichting en de spiegelverwarming in en uit te schakelen. Met een dubbele tik gaat de directe verlichting over van warm naar koud wit en de indirecte verlichting naar de volgende kleur. Een langere aanraking dimt het licht (direct en indirect).  

Alle Xarita spiegels hebben een geheugenfunctie (verlichting) en automatische uitschakelfunctie (verlichting en spiegelverwarming). 

Xarita spiegels: voordelen voor uw activiteiten

Xarita spiegels zijn de finishing touch in uw ontwerp voor de badkamer. Met deze universele lijn kunt u helemaal in de stijl van de droombadkamer van uw klant voldoen aan zijn eisen op het gebied van design, comfort en duurzaamheid.

  • Xarita vervolledigt het hansgrohe assortiment : lavabo’s, meubels, mengkranen en spiegels kunnen perfect worden gecombineerd. Dat maakt het makkelijker voor u en uw klant.
  • Duurzaamheid. Xarita spiegels zijn zo ontworpen, dat afzonderlijke onderdelen eenvoudig kunnen worden vervangen. De leds van energieklasse C hebben een levensduur van meer dan 50.000 uur en een zeer goede kleurweergave. Het spiegelglas is 100% recycleerbaar.
  • Alle modellen zijn CE-/UKCA-gecertificeerd en spatwaterdicht volgens de eisen van beschermingsklasse IP44.

Lees meer over de andere nieuwigheden