Hansgrohe Professional Services
Rond of rechthoekig, comfortabel én spaarzaam met 4 l/min

Tecturis mengkranen – beleef water in een nieuw design

Met Tecturis S en Tecturis E creëerde hansgrohe twee kraanseries die met hun minimalistische design de functionele schoonheid van water accentueren. Rond als concentrische golven of recht als een continue straal. Voor elke interieurstijl en iedere designvoorkeur is er een geschikte oplossing. Verras uw klanten met Tecturis!

Twee nieuwe architecturale kraanseries – geïnspireerd op water

Wat maakt architectuur en design indrukwekkend? Niet de vormen, materialen en functies, maar hoe het bij ons overkomt: hoogwaardig, verfijnd en bijzonder. Met Tecturis creëren uw klanten een individueel interieur waar ontwerpprincipes, comfort, functionaliteit en duurzaamheid op de ideale manier samenkomen. Tecturis is de perfecte mix van minimalisme en puur waterplezier. Deze nieuwe hansgrohe mengkranen maken van de badkamer een aangename leefruimte – en van het gebruik van water een esthetische beleving. Uw klanten hebben de keuze: zachte ronde lijnen (Tecturis S) of rechte hoekige vormen (Tecturis E).

Minimalistisch – van de greep over de basiseenheid tot de uitloop

  • Iconische kraanseries. Met twee designtalen en vier aantrekkelijke FinishPlus oppervlakken kunnen uw klanten hun persoonlijkheid maximaal uitdrukken. Tecturis is er in chroom, mat zwart, mat wit en Brushed Bronze. 
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor meer comfort in de badkamer, bijvoorbeeld als 2-gats wandmengkraan of 2-gats keramische kraan, met bediening aan de boven- of de zijkant. De laatste variant heeft bijvoorbeeld het grote voordeel dat waterspatten en kalkaanslag op de uitloop beperkt worden – voor een gemakkelijke reiniging.
  • Groots design houdt rekening met zijn omgeving. Tecturis is uitgerust met EcoSmart+, dat het waterverbruik beperkt tot slechts 4 l/min, zonder aan gebruiksplezier in te boeten. Daarnaast helpt ook CoolStart om energie te besparen. 
  • Badkamerdesign in één vormentaal. Met Tecturis kan het volledige interieur worden ontworpen op basis van ronde of rechte lijnen, omdat andere hansgrohe producten met dezelfde vormen perfect met de mengkranen kunnen worden gecombineerd.
Tecturis mengkranen zijn verkrijgbaar in twee verschillende designs. 
Zacht en afgerond (links) of strak en recht: Tecturis weerspiegelt verschillende designvoorkeuren, maar ook de verschillende aspecten van water.

Tecturis S: geïnspireerd op de rustgevende golving van water

Tecturis S weerspiegelt zacht golvend water. Elegant afgeronde vormen en vloeiende lijnen belichamen pure ontspanning en wellness. hansgrohe heeft zelfs de geïntegreerde perlator aan het design aangepast om tot de perfecte look-and-feel te komen. Dankzij het slanke ontwerp en de verhoogde ComfortZone hebben uw klanten ook meer vrije bewegingsvrijheid bij de lavabo.  

Tecturis S mengkraan met ingetogen karakter.
Het ingetogen karakter van de nieuwe Tecturis S mengkraan van hansgrohe maakt van elke badkamer een wellnessoase.

Tecturis S: overzicht van de functies

Lavabomengkranen met verschillende ComfortZone hoogtes

Tecturis E: accentueert de zuiverheid van water

In zijn mooie lineaire design weerspiegelt Tecturis E de helderheid en kracht van water. De rechte straal verwijst naar een continue stroom. Hoekige vormen waarin de ronde cartouche perfect is geïntegreerd, geven de badkamer een esthetische look. Met Tecturis E wordt de badkamer een indrukwekkend designstatement.

Tecturis E mengkraan met opvallend karakter.
De nieuwe Tecturis E mengkraan van hansgrohe maakt het sterke karakter van het kostbare water tastbaar. 

Tecturis E: overzicht van de functies

Lavabomengkranen met verschillende ComfortZone hoogtes

Tecturis mengkranen: de belangrijkste argumenten voor sanitairspecialisten

  • Grote marktstimulans voor energie- en waterbesparende technologieën. Uw klanten zullen opgetogen zijn dat Tecturis het waterverbruik vermindert tot slechts 4 l/min (EcoSmart+) en dat CoolStart de energiekosten verlaagt.
  • Zeer slank mengkraandesign met bediening aan de zijkant – voor meer gebruikscomfort en minder watervlekken op de uitloop.
  • Mengkranen verkrijgbaar in verschillende ComfortZone hoogtes – voor een individuele wasplaats met maximaal comfort.
  • Oplossingen voor elke interieurstijl. Rond of recht, mat zwart of Brushed Bronze: voor elk badkamerconcept en iedere designvoorkeur is er een juiste keuze. 
  • Totaalbeleving in een coherent ingerichte badkamer. Het Tecturis assortiment kan perfect worden gecombineerd met Pulsify douches, DuoTurn en AddStoris accessoires.

Meer nieuwigheden van hansgrohe