Hansgrohe Professional Services
Passen perfect op de iBox universal 2

Nieuwe afwerkingssets: ShowerSelect Comfort en DuoTurn

Bij hansgrohe wordt ook de inbouwinstallatie verder ontwikkeld: met twee nieuwe afwerkingssets die een comfortabele douche-ervaring met veel bewegingsvrijheid en een aangenaam ruimtelijk gevoel verzekeren. Beide eenheden kunnen snel en eenvoudig op de nieuwe iBox universal 2 worden gemonteerd. Als u de vorm of de kleur van uw badkamerkranen wilt veranderen, kunt u de sets altijd probleemloos vervangen.

Zalige douche-ervaring in een stijlvol interieur

De nieuwe hansgrohe inbouwafwerkingssets ShowerSelect Comfort (thermostaat, links afgebeeld) en DuoTurn (mengkraan, rechts afgebeeld) zijn extra vlak en de grepen zijn op dezelfde hoogte gecentreerd. Duidelijke markeringen zorgen voor intuïtief bedieningscomfort.

Twee nieuwe inbouwbedieningselementen van hansgrohe.
Twee bedieningselementen van hansgrohe die opvallen door minimalistisch design en visuele lichtheid.

ShowerSelect Comfort: een kunstwerk aan de muur

Het elegante design van ShowerSelect Comfort maakt van de douche een kunstzinnige blikvanger. De ingetogen esthetische uitstraling geeft uiting aan de elegante stijl van uw klant. Met deze inbouwthermostaat kunnen alle douche-elementen intuïtief worden bediend. Hij compenseert continu schommelingen in de watertemperatuur en -druk voor een optimale douche-ervaring.

Ontwikkeld om de badkamer mooier te maken

 • Design. De minimalistische waterregelaars zijn 40 procent vlakker dan eerdere afwerkingssets van hansgrohe en bieden daardoor nog meer bewegingsruimte in de douche. Er zijn drie puristische designs verkrijgbaar – E, S en Q of vierkant, rond en SoftCube – en vijf oppervlakken – Chrome, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Brushed Bronze.
 • Nieuwe dimensie van comfort. Intuïtieve, eenvoudige bediening van maximaal vier systemen met de grote, hoogwaardige Select toetsen van metaal.
 • Duurzaamheid. Geïntegreerde watervolumeregeling met stopfunctie voor een bewust waterverbruik.
 • Veiligheid. De temperatuurbegrenzing SafetyStop beschermt tegen te warm water en brandwonden, speciaal voor kinderen en personen met een beperking.
 • Eenvoudige reiniging dankzij de extra vlakke toetsen.
Vlakke, puristische inbouwthermostaat voor de douche.
Mooi en duurzaam tot in het kleinste detail: dankzij het minimalistische hansgrohe design en de hoogwaardige materialen biedt de nieuwe inbouwthermostaat langdurig plezier.

Een thermostaat die voor de wand zweeft

ShowerSelect Comfort: alle pluspunten in een oogopslag

 • Dankzij de iBox universal 2 is de installatie voor u nog efficiënter, sneller en veiliger. Daar kunt u op vertrouwen.
 • Extreem stil met geluidsklasse 1. Alle watervoerende delen zijn geluidsgeïsoleerd.
 • Duurzame hansgrohe kwaliteit door hoge normen en nieuwe materialen. De Select toetsen zijn bijv. van metaal – voor een aangenaam gevoel en langdurig plezier.
 • Gemakkelijk en snel te reinigen. Grote, zwevend bevestigde metalen knoppen maken het schoonmaken eenvoudiger.
 • Uitgebreid aanbod FinishPlus oppervlakken en drie designs. Deze verscheidenheid is eigentijds, vervult alle klantwensen en voldoet aan de huidige markteisen.
 • Spaarzaam. Dankzij de geïntegreerde doorstroomregeling zorgt ShowerSelect Comfort voor een duurzaam gebruik van water en energie.
 • Flexibel. Breed aanbod voor verschillende aantallen systemen en straalsoorten.

Individuele inbouwthermostaten voor designliefhebbers

DuoTurn: alles draait om comfort

Zowel in de douche als bij het bad combineert DuoTurn intuïtieve bediening met een helder, vlak design. Met deze nieuwe generatie hansgrohe inbouwmengkranen kunnen uw klanten in alle comfort de dagelijkse drukte achter zich laten. DuoTurn schakelt met één draai om van hoofd- naar handdouche – een eenvoudig alternatief voor de omsteller met uittrekmechanisme. Bovendien kan hier de gewenste temperatuur en hoeveelheid water gemakkelijk worden ingesteld.

Met één draai naar een eersteklas douche-ervaring

Wat is bijzonder aan DuoTurn inbouwmengkranen?

 • Flexibiliteit. De vlakke mengkranen passen in elk badkamerinterieur en kunnen met alle hansgrohe lijnen worden gecombineerd.
 • Comfort en intuïtieve bediening. Door gewoon aan de grepen te draaien wordt de hoofd- of handdouche ingeschakeld en de temperatuur en het watervolume geregeld.
 • Verscheidenheid in design. DuoTurn is ideaal voor moderne badkamers. De grepen zijn vlak en op één hoogte uitgelijnd, de cartouche bevindt zich in het midden. Verkrijgbaar in drie minimalistische designs (E, S en Q - vierkant, rond en SoftCube) en vier moderne FinishPlus oppervlakken.
Vlakke inbouwmengkranen voor meer comfort in de badkamer.
DuoTurn inbouwmengkranen kunnen zowel bij het bad als in de douche worden geïnstalleerd. Ze bieden een nieuw, eenvoudig alternatief voor een omsteller met uittrekmechanisme.

Een mengkraan die alles vlot laat draaien

DuoTurn: alle pluspunten in een oogopslag

 • Dankzij de iBox universal 2 is de installatie voor u nog efficiënter, sneller en veiliger.
 • Extreem stil met geluidsklasse 1. Alle watervoerende delen zijn geluidsgeïsoleerd.
 • Hoge kwaliteit volgens de hansgrohe normen op het gebied van materialen en functies – voor langdurig plezier.
 • Eenvoudig en snel te reinigen. De royale oppervlakken maken het schoonmaken gemakkelijker.
 • Breed aanbod van FinishPlus oppervlakken met vier keuzemogelijkheden. Deze verscheidenheid vervult alle klantwensen en voldoet aan de huidige markteisen.
 • Drie heldere designs. E, S en Q – voor alle smaken en voorkeuren.

DuoTurn: stijlvolle inbouwmengkranen met verschillende varianten

Meer nieuwigheden van hansgrohe