Sneller, flexibeler en slimmer

Hallo toekomst! De iBox universal 2

De nieuwe iBox universal 2 en afwerkingssets maken de installatie twee keer zo snel als de vorige uitvoeringen. Het inbouwlichaam combineert de beproefde pluspunten van zijn voorganger met verschillende extra functies en voordelen. Zo kunt u snel en precies werken.

Installateur met de nieuwe iBox universal 2 van hansgrohe.
Faster, more flexible, more intelligent

Hello future! The iBox universal 2

Efficiënte installatie met maximale flexibiliteit

De verdere ontwikkeling van de iBox universal is gebaseerd op jarenlange ervaring en een voortdurende dialoog met vaklui en planners. Het resultaat: de iBox universal 2 combineert de beproefde pluspunten van zijn voorganger met vele nieuwe functies die u niet wilt missen.

 

HANSGROHE

Win nu een iBox universal 2!

Hebt u de iBox universal 2 nog niet kunnen testen? Doe dan zeker mee aan onze wedstrijd en maak kans op een van de 20 hansgrohe iBox universal 2 en een leuke koffiemok.

Installateur met iBox universal 2 en mok in cool design.

Onze partners zijn enthousiast! Lees hier wat de professionals zeggen

iBox universal 2: alle pluspunten in een oogopslag

  • Absoluut vertrouwen. Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelde hansgrohe dit nieuwe topproduct voor inbouwinstallatie dat maximale efficiëntie biedt.
  • Eenvoudig, veilig en tijdsbesparend. De nieuwe iBox universal 2 kan snel zonder fouten worden geïnstalleerd.
  • Flexibiliteit. Nog meer installatiemogelijkheden.
  • Hallo toekomst.De nieuwe iBox universal 2 vormt ook de basis voor digitale oplossingen. Zo werkt u nu al aan de toekomstige douche-ervaring van uw klanten.
  • Compatibiliteit. Dankzij de apart verkrijgbare adapterplaat kan het nieuwe inbouwlichaam iBox universal 2 heel eenvoudig met bestaande en beproefde afwerkingssets bij de klant worden gecombineerd.

Perfect samenspel: nieuwe afwerkingssets voor iBox universal 2

Het inbouwlichaam is achter de wand geïnstalleerd? Dan volgt nu de kroon op het werk met de designelementen op de wand. Twee nieuwe hansgrohe lijnen met afwerkingssets tillen comfort naar een hoger niveau met heerlijke douche-ervaringen en bieden meer veiligheid en flexibiliteit in de badkamer. De inbouwthermostaat ShowerSelect Comfort en de inbouwmengkraan DuoTurn kunnen eenvoudig op de iBox universal 2 worden gemonteerd. De designupgrade en de intuïtieve bediening zullen uw klanten zeker tevreden stellen.

hansgrohe afwerkingsset ShowerSelect Comfort op iBox universal 2.
De afwerkingsset ShowerSelect Comfort heeft een puristisch design en is gemakkelijk te bedienen.

De adapterplaat die de iBox universal 2 compatibel maakt

hansgrohe maakt het voor u heel eenvoudig om met oudere afwerkingssets en hoofddouches met meerdere straalsoorten te werken. Dankzij de apart te bestellen adapterplaat kunt u alles zonder probleem op de iBox universal 2 aansluiten. Zo kunt u met het nieuwe inbouwlichaam kant-en-klare douche-, bad- en thermostaatsets installeren die compatibel zijn met het voorgaande model. Het benodigde bevestigingsmateriaal wordt bij de adapterplaat geleverd. 

Schematische weergave van de constructie: een oudere afwerkingsset kan dankzij de adapterplaat perfect met het inbouwlichaam iBox universal 2 worden gecombineerd.
Schematische weergave van de constructie: een oudere afwerkingsset kan dankzij de adapterplaat perfect met het inbouwlichaam iBox universal 2 worden gecombineerd.

Meer nieuwigheden van hansgrohe