Hansgrohe Professional Services
Sneller, flexibeler en slimmer

Klaar voor de toekomst met de iBox universal 2 !

Met de nieuwe iBox universal 2 en afwerkingssets gaat de installatie twee keer zo vlot als bij de vorige uitvoeringen. Het inbouwlichaam combineert de beproefde pluspunten van zijn voorganger met verschillende extra functies en voordelen. Zo kunt u snel én precies werken.

Efficiënte installatie met maximale flexibiliteit

De verdere ontwikkeling van de iBox universal is gebaseerd op jarenlange ervaring met meer dan elf miljoen plaatsingen en een voortdurende dialoog met vaklui en planners. Het resultaat: de iBox universal 2 kan sneller en eenvoudiger worden geïnstalleerd. Hij combineert de beproefde voordelen van zijn voorganger met vele nieuwe functies die u niet wilt missen.

iBox universal 2: alle pluspunten in een oogopslag

  • Vertrouwen zonder compromis. Op basis van meer dan 22 jaar ervaring ontwikkelden wij een nieuw topproduct voor inbouwinstallaties dat maximale efficiëntie biedt.
  • Eenvoudig, veilig en tijdbesparend. De nieuwe iBox universal 2 vermindert de complexiteit, is universeel bruikbaar en kan snel zonder fouten worden geïnstalleerd.
  • Flexibiliteit. Nog meer installatiemogelijkheden.
Sanitairspecialist met de nieuwe iBox universal 2 van hansgrohe.
Duim omhoog voor de nieuwe generatie! Met de iBox universal 2 bent u optimaal uitgerust voor de huidige en toekomstige uitdagingen bij de installatie van badkamers.

Het iBox universal 2 inbouwlichaam in detail

Ontdek het nieuwe topproduct voor inbouwinstallaties in de video

Laat ons het installatiewerk voor u vergemakkelijken

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde hansgrohe de iBox universal – een universeel inbouwlichaam voor inbouwinstallatie. Nu is er de geoptimaliseerde generatie van het succesproduct. De iBox universal 2 is nog beter afgestemd op de behoeften van sanitairspecialisten. Met dit maximaal efficiënte product gaan wij samen de toekomst tegemoet.

Betere en diversere installatiemogelijkheden dankzij slimme details

Het hansgrohe ontwikkelingsteam had één hoofddoel: het nieuwe inbouwlichaam moest het werk voor installateurs vergemakkelijken. Het resultaat: inbouwinstallaties kunnen nu nog eenvoudiger, veiliger en sneller verlopen. Uw klanten genieten bovendien van extra veel flexibiliteit. Ze kunnen kiezen uit afwerkingssets in verschillende kleuren en vormen om slanke designeenheden voor de douche en het bad te creëren, die alle systemen optimaal regelen. De iBox universal 2 kan worden gecombineerd met alle bestaande en toekomstige afwerkingssets van hansgrohe en AXOR en is ook compatibel met digitale doucheoplossingen. Voor oudere leidingen is een adapterplaat benodigd, die apart moet worden besteld.

Snellere installatie, meer bevestigingsmogelijkheden, minder stappen bij de montage: met de iBox universal 2 wordt uw werk efficiënter, flexibeler en veiliger.

Perfect samenspel: nieuwe afwerkingssets voor iBox universal 2

Het inbouwlichaam is achter de wand geïnstalleerd? Dan volgt nu de kroon op het werk met de designelementen op de wand. Twee nieuwe hansgrohe lijnen met afwerkingssets tillen comfort naar een hoger niveau met heerlijke douche-ervaringen en bieden meer veiligheid en flexibiliteit in de badkamer. De inbouwthermostaat ShowerSelect Comfort en de inbouwmengkraan DuoTurn kunnen eenvoudig op de iBox universal 2 worden gemonteerd. De designupgrade en de intuïtieve bediening zullen uw klanten zeker tevreden stellen.

hansgrohe afwerkingsset ShowerSelect Comfort op iBox universal 2.
Beide afwerkingssets (hier ShowerSelect Comfort) hebben een minimalistisch design en zijn uiterst comfortabel in gebruik. Ze kunnen ook snel worden vervangen, als uw klant iets nieuws wenst.

Meer nieuwigheden van hansgrohe