Hansgrohe Professional Services
Bekroond!

Prijzen en designkwaliteit bij AXOR en hansgrohe

De Hansgrohe Group is een van de leiders op het gebied van design in de sanitaire sector. Dat is geen toeval. Wij weten dat uitmuntendheid in vorm en functie onze klanten een emotionele meerwaarde biedt en de snel voorbijgaande trends overleeft. Veel producten van AXOR en hansgrohe zijn met internationale designprijzen bekroond. Dat is ook voor u een troef bij verkoop en advies.

Bekroond topdesign voor badkamer en keuken

De behoefte van onze klanten staan bij ons centraal. Wat alle creatievelingen bij AXOR en hansgrohe drijft, is het verlangen van mensen naar meer plezier, esthetiek en comfort. En zo is het zoeken naar de intelligentste oplossing en de beste designkwaliteit altijd ons hoogste doel.

Goede argumenten voor AXOR en hansgrohe design

  • Design en functie gaan hand in hand. De merkproducten voldoen aan de hoogste eisen, overtuigen door hun intuïtieve bediening en geven een nieuwe definitie aan esthetische normen.
  • De productlijnen, collecties en interieuroplossingen zijn technisch en visueel duurzaam. Ze worden hulpbronnenefficiënt en doeltreffend geproduceerd.
  • De aankoop van merkproducten van AXOR en hansgrohe biedt uw klanten investeringszekerheid. Omdat hoge designkwaliteit nooit uit de mode raakt.

Actuele kwaliteitslabels: Gold, Winner, Best of Best …

Dat onze designfilosofie van topniveau is, wordt ook bevestigd door onafhankelijke jury’s van experts. Ze bekronen ons regelmatig met verschillende designprijzen. Met zijn vele onderscheidingen voor kwaliteit is de Hansgrohe Group het iF topmerk voor design in de sanitaire sector. Een actueel overzicht van de awards vindt u in de fotogalerij.

 

Hall of fame: onze designers 

Wereldbekende designers werken samen met AXOR en hansgrohe. Ze zijn pioniers in badkamer- en keukendesign en creëren samen met onze creatieve teams unieke collecties en series. 

Elke mengkraan en elke douche van AXOR onderscheidt zich door uniek design. Ze zijn ontworpen door internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Philippe Starck, Antonio Citterio, Patricia Urquiola of Jean-Marie Massaud.

Alle belangrijke producten van het merk hansgrohe zijn vormgegeven door Phoenix Design . De internationaal succesvolle denktank uit Stuttgart en de Hansgrohe Group zijn al meer dan 30 jaar partners in stijl.

Meeting van designers bij de Hansgrohe Group.
Waar ligt het evenwicht tussen functionaliteit en magie? Dat wordt uitgezocht tijdens een intensieve en vruchtbare wisselwerking tussen interne en externe designers.
AXOR

AXOR producten

Diversiteit in stijl. In perfectie. Ontdek hier de adembenemende AXOR collecties.

Luxueus douchedesign van AXOR.
HANSGROHE

hansgrohe producten

Sensueel mooi en bijzonder functioneel. Ontdek hier de moderne hansgrohe series.

Hoogwaardige doucheoplossing van hansgrohe.