AXOR en hansgrohe

Verkoophandboeken – voor sterke argumenten in elk gesprek

Bent u een van de talrijke badkamer- en keukenspecialisten die de AXOR en hansgrohe verkoophandboeken gebruiken voor goede argumenten en ontwerptips? Download dan hier de laatste edities – voor dat tikkeltje extra competentie bij het adviseren van klanten. Vanaf nu is er overigens een apart handboek voor het hansgrohe keukenprogramma.

Competent adviseren en ontwerpen voor de badkamer en de keuken 

AXOR en hansgrohe verkoophandboeken zijn DE praktische tools voor onze gespecialiseerde partners in verkoop en installatie, maar ook voor planners en architecten. De gedetailleerde en rijk geïllustreerde edities ondersteunen u bij advies en ontwerp in verband met alle badkamer- en keukenproducten. U vindt hier niet alleen het complete assortiment van de merken AXOR en hansgrohe inclusief alle nieuwe producten. U krijgt ook relevante informatie over technologieën, installatiemogelijkheden, bediening, designs en designers, materiaal of reiniging en over de merken in het algemeen. 

Kortom: onze verkoophandboeken leveren u de beste argumenten en een meerwaarde in elke verkoopsituatie. Met deze geconcentreerde competentie vergroot u uw verkoopkansen en bindt u uw klanten voor lange termijn. 

Klanten adviseren in de badkamer met AXOR-producten.
Voor nog meer knowhow in advies raden wij u onze actuele verkoophandboeken voor de badkamer en de keuken aan. Met de complete assortimenten inclusief alle nieuwe producten.

hansgrohe verkoophandboek: nog competenter en meer samengevat

Omdat het hansgrohe keukenassortiment groeit, kreeg het in 2019 een eigen boek. Toon uw klanten wat vandaag technisch en esthetisch mogelijk is bij de spoelbak!

Vanaf nu vindt u de belangrijkste redenen om hansgrohe producten te kopen, direct in het begin. Wij beschrijven kort en bondig voor welke innovaties wij staan, met welke designprijzen wij mogen pronken, wat hansgrohe kwaliteit betekent en welke services wij bieden, online en offline. 


Wat staat er nog meer in de catalogus voor professionals? 

  • Een duidelijke presentatie van alle producten met informatie op het juiste moment. Voor een eenvoudige toegang tot de hansgrohe productwereld.
  • De verscheidenheid en prestaties van de producten worden uitvoerig behandeld en belangrijke kenmerken worden visueel geïllustreerd.
  • De voordelen worden op een opvallende manier naar voren gebracht, zodat u snel over de beste argumenten beschikt.
  • De assortimentsoverzichten tonen alle belangrijke producten van een categorie in één oogopslag. 
  • Montagetips, maattekeningen en installatievoorbeelden bieden concrete hulp en veel meer.

AXOR verkoophandboek: nog uitgebreider en overtuigender

Al meer dan 25 jaar staat AXOR voor het ontwerp van persoonlijke badkamers. Klanten en specialisten vinden er een indrukwekkend breed assortiment van zo’n 2.000 producten uit de AXOR collecties en programma’s. In het AXOR verkoophandboek staan alle producten met de belangrijkste argumenten. Bijvoorbeeld het uitgebreide AXOR doucheprogramma met zijn vele exclusieve artikelen. Badkamerspecialisten krijgen hier een selectie van productcombinaties met maattekeningen voor het douche-ontwerp.

Wat vindt u nog meer in de professionele catalogus? 

  • De unieke ontstaansgeschiedenis en het idee achter elke AXOR designcollectie.
  • Talrijke internationale designprijzen, waaronder veel best of best en gold awards. 
  • Het AXOR designlexicon, dat verschillende belangrijke termen uit de architectuur- en designwereld toelicht.
  • Services voor individualisering, zoals AXOR FinishPlus en AXOR Signature, die nog meer mogelijkheden bieden voor het ontwerpen van een persoonlijke badkamer.
  • Prestigeprojecten en referenties van hotels en woningen over de hele wereld en veel meer.