Hansgrohe Professional Services
Voor een sensuele, duurzame douche-ervaring

Pulsify: een nieuwe impuls in de douche met twee opwindende designs

Uniek in twee designs: Pulsify E (vierkant) en Pulsify S (rond)

De Pulsify douchelijn van hansgrohe is nu verkrijgbaar in twee aantrekkelijke designvarianten. Zo kunnen uw klanten hun badkamer een individuele look geven en in schoonheid genieten van een unieke douche-ervaring, ongeacht de beschikbare ruimte. Met hun moderne en tijdloze vormgeving verwennen beide uitvoeringen met ultrazachte PowderRain en maken ze van de douche een zalige plek om te ontspannen. Maar Pulsify brengt niet alleen meer sensualiteit in de badkamer. De douches zijn ook duurzaam, dankzij de EcoSmart technologie.

Douchende man met hansgrohe hoofddouche Pulsify E.
Pulsify E: de nieuwkomer met zijn minimalistische vormentaal hult het lichaam in PowderRain, een geraffineerde douchestraal van hansgrohe die water omzet in ontelbare microfijne druppeltjes.

9 van de 10 klanten bevestigen: groots doucheplezier met 40% waterbesparing.*

Negen op tien klanten bevestigen dat Pulsify EcoSmart dezelfde douche-ervaring biedt met minder waterverbruik.* Een overweldigende meerderheid is het er dus over eens dat de douches, met hun ontelbare microfijne druppeltjes een uniek wellnessgevoel leveren. Zo wordt lichaamsverzorging telkens weer een hoogtepunt van de dag. De handdouches verwennen met drie straalsoorten: 

 • voor zachte ontspanning is er PowderRain;
 • IntenseRain zorgt voor een heerlijke verfrissing;
 • voor een energieboost is MonoRain of optioneel de massagestraal ideaal.  

Pulsify douches: goed voor uw klanten en voor het milieu

Verantwoord waterverbruik is mogelijk met elke Pulsify douche. Vergeleken met conventionele hansgrohe douches, die gemiddeld 15 liter per minuut verbruiken, verminderen de EcoSmart varianten het waterverbruik tot 40% (8 liter per minuut) en de EcoSmart+ varianten zelfs tot 60% (6 liter per minuut). Zo kunnen uw klanten duurzaam douchen en spaarzaam zijn met natuurlijke hulpbronnen, zonder dat ze aan comfort hoeven in te boeten.

 *Bron: TRND-klantenonderzoek met 150 testers, juli 2022. Waterbesparing in vergelijking met het hansgrohe gemiddelde.

Pulsify E: minimalistische look die individuele stijl accentueert

 • Iconische, vierkante en duidelijke vormen: het design van de Pulsify E geeft elke woning een extra wowfactor.
 • Alle doucheproducten spreken dezelfde vormentaal: van hoofd- en handdouches tot wandstangen en douchearmen. De grote keuze aan componenten bieden combinatiemogelijkheden naar wens.
 • Naast chroom zorgen de FinishPlus oppervlakken mat zwart, mat wit en Brushed Bronze voor bijzondere accenten. Met deze exclusieve afwerkingen kunnen uw klanten de hele badkamer volgens hun eigen ideeën inrichten. 

Pulsify S: veel doucheplezier in elke badkamer

 • Ongeacht of de badkamer van uw klant enorm groot, piepklein, extra smal of superbreed is, Pulsify S biedt overal onvergelijkbare wellnessmomenten met PowderRain.
 • Treffend design dat altijd indruk maakt: de moderne, ronde vorm is tijdloos en voldoet aan het stijlgevoel van breed publiek. Voor mooie blikvangers met een lange levensduur.
 • De verscheidenheid aan Pulsify S producten zorgt voor een uniforme look. Met ronde hoofd- en handdouches en een cilindrische douchestang en Showerpipe levert de lijn harmonieuze oplossingen voor de hele doucheruimte.
 • Ook Pulsify S biedt de keuze uit verschillende afwerkingen met chroom of individuele FinishPlus oppervlakken zoals mat zwart, mat wit en Brushed Bronze
 • Meer doucheplezier dankzij extra opbergruimte: bij Pulsify S wordt de thermostaat een royaal planchet voor verzorgingsproducten.  

Hoe uw klanten, het milieu en u van Pulsify S en E profiteren

 • Geef uw klanten het ultieme doucheplezier: de Pulsify lijn biedt een unieke waterbeleving met PowderRain. 
 • De douchefamilie is speciaal op alle behoeften van de klant afgestemd en maakt optimaal gebruik van de ruimte in de douche – zelfs in de kleinste badkamer. 
 • Een uitgebreid assortiment, vier moderne oppervlakken en mooie opbouw- en inbouwvarianten maken het badkamerdesign individueel en origineel. 
 • Vergeleken met onze conventionele douches (waterverbruik van gemiddeld 15 l/min), verminderen de EcoSmart en EcoSmart+ douches het verbruik met respectievelijk 40% (8 l/min) en 60% (6 l/min).

Verkoopimpulsen voor sanitairhandelaars

 • Pulsify is eenvoudig te installeren. De hoofddouche of Showerpipe wordt gemonteerd op gewone 1/2”-aansluitingen. Inbouw wordt in combinatie met de nieuwe iBox universal 2 nog gemakkelijker.
 • Wijs uw klanten ook op de innovatieve hansgrohe technologieën, zoals FastDrain (beperkt nadruppelen), QuickClean (maakt kalk verwijderen kinderspel) of Select (regelt douches met een druk op de knop).

Groot doucheplezier, ook in de projectbouw

 • Planners en interieurarchitecten hebben met Pulsify een schat aan mogelijkheden. Zo levert u uw klanten in de hotel- of spabranche aantrekkelijk design met een lange levensduur en spaarzame producten voor een duurzame douche-ervaring.

Meer nieuwigheden van hansgrohe