Hansgrohe Professional Services
Veelzijdige varianten. Unieke look.

Xevolos E: inspireer uw klanten met architectonisch en duurzaam design

Met de perfect op elkaar afgestemde royale lavabo’s en geraffineerde meubels van Xevolos E realiseert u de gedroomde badkamer. Het architectonische design combineert duurzaamheid, topkwaliteit, functionaliteit en comfort. Geniet van volledige vrijheid bij het ontwerp, zodat u perfect kunt voldoen aan de persoonlijke stijl en behoeften van uw klant.

Met Xevolos E maakt u een designstatement

Verfijnde esthetiek met hoge kwaliteit

Creëer een designstatement dat de persoonlijke stijl van uw klant tot uiting brengt. Xevolos E lavabo’s en meubels staan voor verfijnde esthetiek en hoge kwaliteit. Als een tijdloze stijlicoon maakt de keramiek indruk met zijn geometrische ontwerp met smalle randen. Het binnenbekken zonder overloopgat en de geïntegreerde keramische afvoerkap accentueren de uniforme look. Optioneel is een onzichtbare overloop verkrijgbaar, waardoor men de lavabo veilig kan laten vollopen.

Perfecte combinaties voldoen aan alle eisen

Xevolos E meubels zijn perfect afgestemd op de bijbehorende lavabo’s en verkrijgbaar in tal van maten. De tijdloze kubusvormen zorgen voor een uniform designconcept voor de hele de badkamer van uw klant. Naast de keuze uit drie verschillende corpusoppervlakken zijn de inzetstukken van de vijf fronten verkrijgbaar in glas, houtpatroon en keramiek. Met Xevolos E kan dus maximaal op maat worden gewerkt – en altijd volgens hoge designstandaarden.

Veelzijdige designmogelijkheden voor de gedroomde badkamer

Xevolos E lavabo’s: hoogwaardige en tijdloze stijliconen

 • Eersteklas design: Architectonisch geometrisch design met fijne details, slanke randen en een geïntegreerde keramische afvoerkap.
 • Optimaal comfort: Dankzij het royale binnenbekken genieten gebruikers van meer flexibiliteit bij hun dagelijkse routines. De kraangatbank vormt een handig legvlak.
 • Gemakkelijk te reinigen: De lavabo’s zijn standaard voorzien van het vuilafstotende SmartClean glazuur en hebben geen overloopgat.
 • hansgrohe ExcellentFit: Met behulp van ComfortZone tests controleert hansgrohe talloze combinaties van lavabo’s en mengkranen op functionele compatibiliteit. Deze aanbevelingen maken het makkelijker om de juiste keuze te maken.
 • Breed assortiment:Bij Xevolos E kunt u kiezen uit zeven modellen in zes maten van 360 mm tot 1.200 mm en, afhankelijk van de maat, zonder kraangat of met maximaal twee kraangaten. Daarnaast kunt u opteren voor één of twee lavabo’s voor de wasplaats, om ruimte te creëren volgens de behoeften van de klant, ongeacht of hij single is of een groot gezin heeft.
 • Duurzame lavabo’s: Dankzij natuurlijke, grotendeels recycleerbare materialen en plasticvrije verpakkingen helpt u met lavabo’s van hansgrohe mee om afval te beperken.

Architectonisch en duurzaam design

Xevolos E meubels: vele varianten – unieke look

 • Verfijnd design: Overtuig uw klant met het elegante kubusvormige design voor een minimalistische totaallook voor de badkamer.
 • Functionaliteit en veiligheid: PushOpen laden zijn innovatieve accenten die het dagelijks gebruik van de badkamer comfortabeler maken. Dankzij de ruimtebesparende sifon bieden de bovenste laden meer opbergruimte.
 • Talrijke opties: Maten van 340 tot 1.570 mm en verschillende corpusoppervlakken en frontinzetstukken die u naar wens van de klant kunt combineren. Zo kunnen individuele kleuraccenten op het lavabo-onderkast worden gecreëerd.
 • Gemakkelijk te reinigen: Xevolos E meubels zijn gemakkelijk te reinigen en vochtbestendig door het gebruik van materialen die geschikt zijn voor badkamers. Een AntiFingerprint coating op de extra mat gelakte oppervlakken en het hoogwaardige materiaal van de inzetstukken zorgt ervoor dat alles altijd mooi oogt.

Stijlvol en sterk statement

Meubels voor een blijvend goed gevoel

Xevolos E meubels maken niet alleen een sterk statement op het gebied van design, maar ook op het gebied van duurzaamheid. hansgrohe werkt met milieuvriendelijke materialen en verbetert voortdurend zijn productieprocessen. Het gebruikte hout is aantoonbaar afkomstig van duurzaam bosbeheer.

De badkamermeubelserie Xevolos E is gecertificeerd door de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel (DGM) en draagt de volgende labels: ‘Golden M’, ‘Made in Germany’, deelname aan het ‘Klimapakt der Möbelindustrie’ (CO2-voetafdruk) en ‘Emission class for furniture’ (categorie ‘kasten’: hansgrohe voldoet aan emissieklasse A).

Dankzij natuurlijke, recycleerbare materialen en plasticvrije verpakkingen leveren lavabo’s van hansgrohe een belangrijke bijdrage aan afvalbeperking.

Hand streelt Xevolos E console.

Hoe worden onze producten precies gemaakt?

We geven u een kijkje achter de schermen van de keramiek- en meubelproductie door ons vakmanschap, de technieken, de expertise en de toewijding die in de producten wordt gestopt te belichten.

Uw succes met Xevolos E – de belangrijkste argumenten

 • Met Xevolos E meubels en keramiek kunt u de badkamer van uw klanten een hoogwaardige totaallook geven, zonder compromissen. Het assortiment biedt u alle elementen die u nodig hebt om de wensen van de klant te vervullen, zowel in privébadkamers als bij projectbouw, zoals hotels.
 • De lavabo’s en meubels zijn perfect op elkaar afgestemd. Daar kunnen hoge en halfhoge kasten in dezelfde vormentaal en hetzelfde oppervlak aan worden toegevoegd.
 • hansgrohe ExcellentFit maakt het gemakkelijker om de gedroomde combinatie van lavabo en mengkraan te kiezen.
 • Profiteer van meer eenvoud bij het advies, de keuze en het bestelproces. Alle producten worden zoveel mogelijk samen geleverd, wat uw werkzaamheden gemakkelijker maakt.
 • hansgrohe staat voor hoge kwaliteitsnormen en die gelden niet in het minst voor de nieuwe productcategorieën.
 • Onze producten scoren hoog op het gebied van duurzaamheid, onder meer door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en voortdurend verbeterde productieprocessen. Bovendien worden alle producten geleverd in plasticvrije verpakkingen.

Zo kan de perfecte wasplaats van uw klanten eruitzien

Xevolos E mit Metropol Waschtischarmatur.
Xevolos E mit Finoris Waschtischarmatur.

Vertrouw op hansgrohe ExcellentFit

Ontdek welke van onze mengkranen perfect bij de Xevolos E lavabo’s passen. hansgrohe ExcellentFit is gebaseerd op de ComfortZone tests van ons Technisch Service Center. Combinaties met bijv. Metropol of Finoris lavabomengkranen voorkomen spatten en bieden optimaal gebruikscomfort.

Lees meer over de andere nieuwigheden van hansgrohe