Stijlvol, comfortabel en hygiënisch

EluPura toiletten maken de badkamer mooier

Het toilet is essentieel bij het ontwerp van de individuele droombadkamer. Uw klanten willen een model dat naadloos en stijlvol in hun interieur past. En dat doet EluPura van hansgrohe – dankzij het universele design. Deze toiletten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: rond en SoftCube.

Man op EluPura toilet van hansgrohe.
Sanitairspecialisten profiteren van de eenvoudige installatie: dankzij het voorgemonteerde bevestigingssysteem en de op maat gesneden geluidsisolatiemat.

Toiletten van hansgrohe: twee mooie en onderhoudsvriendelijke designs  

U kunt uw klanten deze twee varianten aanbieden:

  1. spoelrandloos EluPura toilet naar keuze in rond of SoftCube design
  2. EluPura toilet met AquaHelix Flush in rond design 

Spoelrandloze EluPura toiletten in twee designs

Door hun constructie zijn onze spoelrandloze toiletten eenvoudig en efficiënt te reinigen. Bovendien is de vorm van de binnenkant geoptimaliseerd voor uitstekende spoelresultaten met slechts 4,5 l water per spoeling (geschikt spoelreservoir vereist). EluPura toiletten zijn gemaakt van duurzame sanitaire keramiek. Naar wens worden ze geleverd met een automatisch softclosemechanisme en een snelsluiting voor de bril en het deksel.

hansgrohe EluPura Q toilet in SoftCube design.
De spoelrandloze hansgrohe toiletten zijn verkrijgbaar in twee designvarianten: rond (EluPura S) en SoftCube (EluPura Q, hier afgebeeld).

EluPura toiletten met AquaHelix Flush: allround comfort

Ook bij de EluPura variant met AquaHelix Flush van hansgrohe zijn de spoelresultaten uitstekend met slechts 4,5 l water per spoeling (geschikt spoelreservoir vereist). Daarvoor zorgt de speciale waterwerveling en de geoptimaliseerde vorm van de binnenkant van de toiletpot. Deze innovatieve toiletten zijn verkrijgbaar in het afgeronde EluPura S design.

Er zijn twee glazuursoorten beschikbaar:

  1. SmartClean is vuilafstotend en vergemakkelijkt het reinigen.
  2. HygieneEffect is doeltreffend tegen bacteriegroei op het product.*
hansgrohe EluPura toilet met AquaHelix Flush technologie.
De AquaHelix Flush technologie reinigt de binnenkant van de toiletpot bijzonder krachtig en efficiënt. De spoelresultaten zijn uitstekend met slechts 4,5 l per spoeling (geschikt spoelreservoir vereist). 

EluPura toiletten in detail

EluPura: uw voordelen in een oogopslag

  • Optimale verkoopkansen door een coherente look in de hele badkamer. Toilet, meubels, lavabo: alles past perfect bij elkaar. 
  • In het algemeen wordt het eenvoudiger voor u, maar ook voor uw klanten, omdat alle hansgrohe producten zoveel mogelijk met dezelfde vrachtwagen op hetzelfde tijdstip worden geleverd.
  • Eenvoudige installatie dankzij de geluidsisolatiemat op maat. Ook het voorgeïnstalleerde bevestigingssysteem dat wordt meegeleverd, maakt de montage gemakkelijker.
  • De combinatie van op elkaar afgestemde badkamerproducten maakt de keuze voor u en uw klanten gemakkelijker: dat is een pluspunt voor uw bedrijf.
  • Bij hansgrohe kunt u er zeker van zijn dat alle producten voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, design en duurzaamheid. 

GP-voordeel:

  • Alle producten uit één hand, service en coördinatie via het hansgrohe netwerk met distributeurs, zekerheid (productkwaliteit en compatibiliteit), ondersteuning bij de specificatie (hansgrohe GP-adviseurs, BIM-gegevens, moodboards enz.), internationaal bekend merk.

Meer nieuwigheden van hansgrohe

* Geldt alleen voor de volgende bacteriën: Escherichia coli ATCC8739 en Salmonella enterica ATCC 13076 (test uitgevoerd volgens ISO 22196: 2011-08).