Hansgrohe Professional Services
Voor elke badkamer de juiste lavabo

Xuniva: water in zijn mooiste vormen

Xuniva lavabo’s brengen elegantie in de badkamer. Overtuig uw klanten met het iconische, geometrische design en de smalle randen. Het brede assortiment aan vormen en installatievarianten levert u voor alle eisen het juiste model, ook in de projectbouw. Verder is Xuniva afgestemd op verschillende andere producten voor de wasplaats. Alle lavabo’s zijn gemaakt van hoogwaardige sanitaire keramiek, optioneel met vuilafstotend SmartClean glazuur.

Meerwaarde voor de badkamer: hoogwaardige, universeel bruikbare Xuniva lavabo’s

Met Xuniva kunt u een badkamer harmonieus en volgens individuele ideeën inrichten. De diverse modellen laten de wasplaats opleven en geven klanten veel vrijheid om een ontwerp in hun stijl te realiseren.

Van de iconische vormen tot de verschillende installatievarianten en plaatsingsmogelijkheden voor mengkranen: alles is doordacht en ziet er geweldig uit. De nieuwe lijn combineert design, kwaliteit en functionaliteit. Maak de wensen van uw klant waar met een designstatement in zijn droombadkamer.

Wil uw klant een lavabomengkraan op de keramiek, een highriser of een wandmengkraan? In het Xuniva assortiment vindt u altijd de juiste lavabo. Bovendien passen alle modellen perfect bij de nieuwe Xelu Q lavabo-onderkasten met console.

Drie installatievarianten: aan u de keuze

Opzetlavabo
Inbouwlavabo
Onderbouwlavabo

Xuniva: alle pluspunten in een oogopslag

Met Xuniva lavabo’s geniet u van haast onbeperkte ontwerpvrijheid en vind u vlot een oplossing op maat van de behoeften en het budget van uw klant. Het universele assortiment past harmonieus in een totaalconcept voor de lavabo.

  • Vier basisvormen (rond, Oval, RaceTrack en SoftCube), drie installatievarianten (opzet, inbouw en onderbouw, met en zonder kraangat). Alle modellen optioneel met SmartClean glazuur.
  • Dankzij hansgrohe ExcellentFit kunt u de Xuniva lavabo’s eenvoudig combineren met een lavabomengkraan, voor optimaal comfort zonder waterspatten. Bij Xuniva passen de Xelu Q badkamermeubels en de Xarita spiegels, die als blikvanger het wasplaatsontwerp vervolledigen.
  • De combinatie van op elkaar afgestemde badkamerproducten voor de wasplaats maakt de keuze voor u en uw klanten gemakkelijker: dat is een pluspunt voor uw bedrijf.
  • Bij hansgrohe kunt u er zeker van zijn dat alle producten aan hoge kwaliteits- en designeisen voldoen.

Lees meer: ontdek de andere nieuwigheden van hansgrohe