Hansgrohe Professional Services
Esthetisch en functioneel

Rebris: vanuit elke gezichtshoek een genot

De nieuwe Rebris concentreert zich op het essentiële en is uiterst veelzijdig. Het slanke, tijdloze design met nauwkeurig afgewerkte oppervlakken in twee designvarianten past perfect in talloze badkamerstijlen. Door de keuze tussen verschillende hoogtes en de oppervlakken chroom en mat zwart zijn diverse uitvoeringen mogelijk, naargelang de smaak van uw klant. Een ook met de duurzame kwaliteit van de nieuwe kraanserie zult u weten te overtuigen.

Twee designvarianten voor een harmonische compositie

Rebris S en Rebris E hebben met hun uitgesproken slanke design en fijne kraangreep een heel eigen karakter. De vormgeving wordt consequent doorgetrokken in een breed assortiment aan lavabomengkranen en toepassingen voor bad en douche. Zo krijgt de hele badkamer een harmonisch interieur met op elkaar afgestemde badkamerproducten van hansgrohe, zoals de AddStoris accessoires en Vernis douche.

  • Het design met zachte rondingen van Rebris S past harmonisch in verschillende badkamerstijlen.

  • De strakke lijnen van Rebris E zijn tijdloos modern en passen perfect in een badkamer met duidelijke lijnen.

  • Het trendy oppervlak mat zwart biedt extra designmogelijkheden.

Vrouw schept water aan lavabo met Rebris E.
De assortiment Rebris is verkrijgbaar in twee designvarianten, hier Rebris E met opvallende lijnen aan de hendelgreep en uitloop, in mat zwart en chroom.

Andere belangrijke argumenten voor hansgrohe Rebris

Profiteer van de veelzijdige creatieve mogelijkheden en toon uw vakmanschap in de hele badkamer:

  • Een productlijn in twee uitvoeringen voor de hele badkamer. Rebris S en Rebris E kunnen zowel aan de lavabo en het bad als in de douche worden gebruikt, met een oppervlak naar keuze in chroom of mat zwart.
  • Extra verkooppotentieel door aanvullende hansgrohe Vernis doucheproducten en hansgrohe AddStoris accessoires.
  • Duurzaamheid: de innovatieve technologie EcoSmart+ beperkt het waterverbruik tot 4 l/min, CoolStart bespaart extra energie.
  • Eenvoudig onderhoud: dankzij CoinSlot kan de straalregelaar snel worden gedemonteerd om te ontkalken. Daar wordt de klant blij van.
  • Vertrouw op betrouwbare hansgrohe kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Rebris S met ronde vormen

Rebris E met strakke lijnen