Hansgrohe Professional Services
Hoogwaardig, bekroond en sensueel

Rainfinity met PowderRain: welkom in een nieuw tijdperk van douchen!

Rainfinity maakt furore bij wellness- en designliefhebbers, omdat de douches met microfijne PowderRain voor een heerlijke douche-ervaringen zorgt. En omdat het ontwerp overtuigt met elegante vormen, geïntegreerde planchetten en een aantrekkelijk kleurenpalet. Als mat witte handdouche of schouderdouche in Brushed Bronze: FinishPlus oppervlakken creëren altijd boeiende accenten in de badkamer.

Veelzijdige installaties voor maximaal sensueel genot – uw argumenten

  • Rainfinity douches bieden diepe ontspanning met PowderRain. De gebruiker wordt van top tot teen omhuld met fijne microdruppels die hem fluisterstil tot rust laten komen. 
  • Rainfinity, zijn doucheproducten van absolute topkwaliteit. Deze hansgrohe lijn – van schouderdouche tot en met planchet – biedt volmaakt comfort met de beste materialen. Hij wordt gevierd als trendsetter in minimalistisch badkamerdesign en vormt uw troef voor succes.
  • Rainfinity biedt oplossingen voor elk type installatie: opbouw met nieuwe Showerpipe varianten of inbouw met versies voor 1 tot 5 systemen.
  • Geen enkele andere serie van hansgrohe werd met zoveel designprijzen bekroond: iF GOLD AWARD, Red Dot best of the best, Iconic Award Innovative Architecture (best of the best) en Iconic Award Innovative Interior (best of the best).
  • Met hoogwaardige FinishPlus oppervlakken in aantrekkelijke kleuren kunnen uw klanten individuele accenten in de badkamer creëren – ook zonder grote renovatiewerkzaamheden.
Rainfinity van hansgrohe met PowderRain.
Maak kennis met Rainfinity, het designdoucheassortiment met een zeer innovatief karakter, dat als een magneet nieuwe klanten zal aantrekken. Volgens ons was in de regen staan nog nooit zo mooi.

Rainfinity: individuele doucheproducten die moderne accenten creëren

Met moderne oppervlakken en een subtiel gestructureerde straalschijf brengen de Rainfinity douches meer gezelligheid in de badkamer. Hun individuele look hebben ze te danken aan de verschillende FinishPlus oppervlakken. Zelfs in mat zwart of Brushed Black Chrome vormen ze al een echte blikvanger. Als alle onderdelen in de douche dezelfde kleur hebben, wordt het badkamerontwerp tot in detail coherent en stijlvol.

Helemaal ontspannen douchen: alle RainFinity douches verwennen met PowderRain

De Select handdouches beschikken over drie straalsoorten. De geometrische staafhanddouche, die hansgrohe ook in een porter- of doucheset levert, is opvallend minimalistisch. De in hoek verstelbare hoofddouche heeft een wandaansluiting die een douchearm overbodig maakt. De schouderdouche houdt het gezicht en het haar droog en fungeert ook als comfortabel planchet. 

Showerpipe: snel te monteren op bestaande aansluitingen

De eenvoudigste manier om het unieke Rainfinity douchegevoel met PowderRain in de badkamer te brengen, is de Showerpipe. Hiermee bereikt u een nog grotere doelgroep, want het opbouwdouchesysteem wordt als all-in-one-oplossing geleverd en kan gewoon op bestaande wateraansluitingen worden geïnstalleerd. De Showerpipe is verkrijgbaar met een grote of kleine hoofddouche en in mat wit, mat zwart en chroom. Door de sobere elegantie van het vlakke stangprofiel kan hij ook de meest veeleisende designliefhebbers overtuigen. De matte of spiegelende thermostaat past perfect bij de hoofd- en handdouche en geïntegreerde planchetten bieden extra veel opbergruimte.  

Rainfinity Showerpipe in detail

Nieuwe producten voor de douche voor een individuele badkamerinrichting