Talis Classic mengkraan

Flash Player hier downloaden

Talis Classic mengkranen

Ingetogen nostalgie en milieuvriendelijke technologie

De estheten onder uw klanten zullen deze Hansgrohe kraanserie weten te waarderen. In zijn bescheidenheid is Talis Classic als het ware geschapen voor de vormgeving van smaakvolle badkamers. Hij brengt echter niet alleen klassieke schoonheid in de badkamer, maar ook milieuvriendelijke technologie: de water- en energiebesparende functie EcoSmart is automatisch geïntegreerd. Hoog bedieningscomfort met ergonomische grepen en mengkranen in verschillende hoogtes maken de wasplaats voor uw klanten tot een ComfortZone.

Daarom is Talis Classic een moderne badkamerklassieker: 

  • Slanke, cilindrische basisvorm
  • Rijzige, minimalistische geometrie
  • Fijne details, edele welvingen
  • Superieure en toch spannende vormentaal
Talis Classic aan onderbouwbekken

Talis Classic

Tot het wezenlijke gereduceerde schoonheid in alle badkamerzones: het Talis Classic assortiment omvat mengkranen voor bad en douche – voor op- en inbouwinstallatie. Voor de lavabo kunnen uw klanten ééngreepsmengkranen in verschillende hoogtes kiezen – voor een individuele ComfortZone. In het assortiment zit bovendien nog een 3-gats lavabomengkraan.

Mengkranen van de serie Talis Classic ( van )

<
>

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>