Inbouwspoelbak 450.

Flash Player hier downloaden

Spoelbakken

Assortiment voor de meest uiteenlopende eisen

Breng een kleine revolutie op gang in de keuken van uw klant: de innovatieve hansgrohe spoelbakken vormen met onze keukenmengkranen een sterk duo. Het minimalistische design van de spoelbak met de heldere, rechthoekige basisvorm in klassiek-tijdloos roestvrij staal voegt zich harmonieus in in moderne en functionele keukens. De brede rand in L-vorm biedt het perfecte platform voor de hoogwaardige keukenmengkraan en zorgt voor een stabiele steun. Daarvoor zorgen 1 mm handgelast roestvrij staal en een versterking van de bank voor de mengkraan. Tover de spoelbak met hansgrohe om tot een blikvanger in de keuken!

hansgrohe spoelbak met Metris mengkraan

Spoelbakken

Nieuwbouw of renovatie: laat uw klant zien hoe hij met een hansgrohe spoelbak de het meest gebruikte werkplek in de keuken opwaardeert. Er is de keuze uit verschillende inbouwvarianten, en de optie van een enkele of dubbele spoelbak. Stabiele materialen en verwerkingskwaliteit leveren u sterke verkoopargumenten.

Hansgrohe keukenspoelbakken ( van )

<
>

hansgrohe spoelbakken – meer speelruimte voor vormgeving

De nieuwe spoelbakken zijn flexibel inzetbaar: of nu als onderbouwspoelbak, vlak aansluitend geïntegreerd in het werkblad of als inbouwspoelbak. Het assortiment biedt individuele oplossingen voor de manier van werken, zo heeft uw klant de keuze tussen één of twee bekkens en de variant met afdruipvlak. Toon hem ook de innovatieve bediening aan de voorste rand van de spoelbak. In combinatie met verschillende mengkraanvarianten kunnen deze via een kiephendel of Select-knop comfortabel worden bediend. Dat overtuigt niet alleen de hobbykok.

Spoelbakken: Vorm en functie, naadloos in elkaar overlopend.

Foto´s

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>