Badkamer met RainSelect en hoofddouche.

Flash Player hier downloaden

Douchebediening met afwerkingssets voor inbouwelementen

Badkamertechniek elegant in de wand laten verdwijnen

In bedieningseenheden voor de douche stroomt bij hansgrohe volle innovatiepower. Er is de keuze tussen inbouw- en opbouwthermostaten, die de waterstroom betrouwbaar regelen met hittebescherming. Of nu bij renovaties of nieuwbouw: hansgrohe inbouw afwerkingssets met Select technologie waarderen badkamers technisch op. Mooi effect: waar de techniek verdwijnt in de wand, staat het design in het middelpunt en blijft er meer plaats voor douchecomfort. Daarbij kunnen doucheoplossingen met tot wel vijf verbruikers eenvoudig worden gerealiseerd.

Rainselect inbouw douchebediening.

Onder de stuclaag gelegde douchebedieningen

Met hansgrohe bedient men douches en straalsoorten intuïtief. De keuze is groot: meer dan 400 afwerkingssets kunnen op verschillende inbouw basiseenheden worden gemonteerd. Ze zijn er in tal van designs en voor elk budget. Met gebruikersvriendelijke toetsen en symbolen zijn ShowerSelect afwerkingssets ook ideaal voor de generatiebadkamer. Hier vindt u inbouwoplossingen voor één of meerdere douche(s) en uitschakel- en omstelkranen voor tot wel vijf systemen.

hansgrohe douchebediening inbouw ( van )

<
>

Nieuwe hansgrohe topproducten voor inbouw

 

 • RainSelect afwerkingssets. Het hoogwaardig, elegant design met glas en horizontale uitrichting overtuigt door zijn ruimte creërende karakter. Met name in het samenspel met een grote, meerstralige hoofddouche wordt de douche het middelpunt in de moderne badkamer. Beschikbaar voor tot wel vijf systemen. De keuze van de douche of straalsoort wordt heel gemakkelijk gemaakt door royale, intuïtief te bedienen toetsen. Praktisch is ook de geïntegreerde handdouchemodule.
 • ShowerSelect afwerkingssets. Een druk op de knop volstaat om verschillende douches in en uit te schakelen of straalsoorten te veranderen. Bijzonder elegant, als handdouchemodule en slangaansluiting reeds geïntegreerd zijn. Esthetische highlights: ShowerSelect met glad glazen oppervlak in zwart of wit.

 

Opbouw? Inbouw? Op- en inbouw? Hier vindt u goede argumenten – en voor elke badkamer de passende oplossing.

 

Meer dan 400 afwerkingssets voor de inbouwmontage

Foto´s

Met Select toetsen en/of draairegelaars, in rond of vierkant design

 • RainSelect met handdouche.
 • Eén toets wordt bediend.
 • ShowerSelect thermostaat in zwart.
 • ShowerSelect glazen thermostaat.
 • ShowerSelect inbouw voor 1 verbruiker.
 • ShowerSelect inbouw voor 2 verbruikers.
 • ShowerSelect inbouw voor 3 verbruikers.
 • ShowerSelect inbouw voor vier verbruikers.
 • ShowerSelect inbouw met porter verbruikers.

Elektronische bediening – mini computer onder de stuclaag

De multifunctionele bedieningscentrale van hansgrohe heet RainBrain. Hij wordt eveneens in de wand gemonteerd. Van daaruit regelt hij douchekoppen, straalsoorten, temperatuur, licht en muziek voor uw klanten elektronisch. Dat zorgt voor maximaal comfort en sensueel genot onder de douche. Ideaal, wanneer de badkamer radicaal nieuw wordt vormgegeven.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>