Hansgrohe Professional Services
Sterker met hansgrohe

Een partner op wie u kunt vertrouwen

U werkt met hart en ziel en kunt daarbij op een betrouwbare partner rekenen. Als professional krijgt u van hansgrohe op meerdere gebieden ondersteuning bij uw projecten. Op onze veelzijdige service kunt u altijd rekenen. Net als op de hoge kwaliteit, innovatie en duurzaamheid van onze producten. Bovendien geniet u bij hansgrohe altijd van topdesign.

Vijf beloftes aan onze partners


​​​​​​​
Wat uw project ook is: op hansgrohe kunt u vertrouwen.

Duurzaamheid: hansgrohe producten gaan verantwoord met de natuurlijke grondstoffen om

Van premium producten voor de badkamer mag u terecht meer verwachten dan alleen design en functionaliteit. Bij hansgrohe kunt u erop vertrouwen dat de mengkranen en douches waterbesparend zijn en dat er veel aandacht is besteed aan duurzaamheid. Daar zorgen de innovatieve hansgrohe technologieën EcoSmart+ en CoolStart voor. Met de watervoordeelcalculator kunt u uw klanten tonen hoe een verantwoorde omgang met water en energie ook financieel voordelig is.

naar de CoolStart
Eéngreepsmengkraan hansgrohe Rebris in mat zwart.
CoolStart mengkranen besparen op de energie-intensieve warmwaterbereiding. In de middelste stand van de greep stroomt standaard alleen koud water, warm water moet er actief aan worden toegevoegd.

Design: samen voortreffelijke producten ontwikkelen

Fraai vormgegeven functionaliteit overtuigt met hart en ziel, ook in uw badkamerproject. Daar kunt u bij hansgrohe op vertrouwen! Onze producten, die keer op keer door designjury’s bekroond zijn, overleven alle korte en snelle trends en overtuigen door hun investeringszekerheid. Dat wordt wereldwijd bewezen door talloze eersteklas projecten. Goed design maakt het verschil en zorgt voor een steeds betere gebruikerservaring. In de meer dan 30 jaar samenwerking met PHOENIX is hansgrohe uitgegroeid tot een designleider in de branche met ruim 700 awards voor zijn uitmuntende ontwerpen.

ausgezeichnetes Design
Design Director Matthias Österle, Phoenix.
Matthias Österle, Design Director PHOENIX met de iF Gold Award. Al meer dan 30 jaar bepaalt de internationale designstudio met succes het gezicht van het merk hansgrohe.

Service: voor uw succes zetten wij ons altijd graag in

Projecten zijn even verschillend als de individuele omstandigheden. En soms kan het best ingewikkeld worden. Gelukkig vindt u bij hansgrohe ervaren sanitairspecialisten die zelfs op de meest ongewone vragen een antwoord hebben. Op onze persoonlijke service kunt u altijd en overal rekenen. Ontdek bijvoorbeeld onze Hansgrohe Online Aquademie met gedetailleerde informatie over producten en technische eigenschappen en met overtuigende verkoopargumenten. Dankzij de online en fysieke seminars, e-learning en brochures blijft u perfect op de hoogte en bent u altijd goed voorbereid in het contact met uw klanten.

Naar advies & service
Advies voor dealers bij hansgrohe.
Bij hansgrohe ontmoet u, zowel online als offline, geschoold personeel dat graag zijn vakkennis met u deelt.

Dit zeggen onze partners

Innovatie: wat ons drijft – en u vooruithelpt

Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten bent u met slimme producten en geavanceerde technologieën altijd een stap voor op de markt. De Hansgrohe Groep registreert jaarlijks honderden nieuwe designs, patenten en merken en heeft meer dan 15.000 actieve octrooien. Wij staan dan ook niet voor niets bekend als een pionier in de sanitaire branche, waar wij niet in het laatst ook voor meer duurzaamheid zorgen. Hierbij zijn onze technische hoogstandjes voor ons geen doel op zich, maar een middel naar nieuwe oplossingen voor uw succes. En dat al meer dan 120 jaar.
Innovationen bei hansgrohe
Hypermoderne productietechnologie bij Hansgrohe.
De Hansgrohe Groep heeft een lange traditie op het gebied van knowhow en innovatie. De talloze octrooien, technologieën van de toekomst en designprijzen bevestigen de inventiviteit van het bedrijf.

‘Made by hansgrohe’ betekent de hoogste kwaliteit voor lange termijn

U wilt badkamerproducten installeren waar de klant lang plezier aan beleeft? Dan kunt u op hansgrohe rekenen! Duurzame kwaliteit is immers een essentieel onderdeel van Hansgrohe’s bedrijfsfilosofie. Elk product dat u ontvangt, is door ons aan strenge tests onderworpen. Met onze vrijwillige fabrieksgarantie en 15 jaar garantie op de beschikbaarheid van onderdelen hebt u sterke argumenten in de hand. De investeringszekerheid is in ieder geval gewaarborgd. ‘Made by hansgrohe’ wordt op die manier ook uw succesfactor.
zur Herstellergarantie
Gereedschap bewerkt hansgrohe product.
Aandacht voor het kleinste detail: wij vervaardigen ons eigen gereedschap en hebben een grote productdiepte. Dat garandeert de kwaliteit en klanttevredenheid.

​​​​​​​