Hansgrohe Professional Services
Tastbare zelfverwezenlijking

FinishPlus: individueel badkamerdesign met gekleurde mengkranen

Badkamerdesign gaat vandaag vooral over individuele stijl. Met FinishPlus van hansgrohe kunnen uw klanten zicht uitleven in kleur. De nieuwe mengkranen in hoogwaardige metallic tinten en trendy matte kleuren vervullen elk verlangen naar zelfverwezenlijking. Met de moderne kraanseries Metropol en Talis E krijgt de badkamer een zeer persoonlijke touch – ook in de projectbouw.

Vijf nieuwe kleuren brengen meer karakter in de badkamer

  • Hoogwaardige afwerkingen bieden uw klanten heel wat ontwerpvrijheid – en leveren u extra verkoopkansen.
  • FinishPlus mengkranen voegen een geraffineerd en stijlvol accent toe aan het interieur. Met de metallic oppervlakken en trendy matte kleuren krijgen badkamers een unieke sfeer. 
  • De verschillende prijsklassen van de kraanseries Metropol en Talis E maakt FinishPlus aantrekkelijk voor een brede doelgroep. 
  • De bijbehorende producten zijn eveneens verkrijgbaar met FinishPlus in dezelfde tint. 
Kleurrijke mengkranen: FinishPlus.
Voor uw klanten biedt FinishPlus veel ontwerpvrijheid dankzij vijf hoogwaardige afwerkingen. En voor u biedt de nieuwe kleurenrijkdom in de badkamer goede verkoopkansen.

Individuele accenten: kleurenleer voor het verkoopgesprek

Sterke uitstraling: de vijf FinishPlus afwerkingen tillen het ultramoderne karakter van de hansgrohe mengkranen Metropol en Talis E naar een nieuw, individueel niveau.

Met matte kleuren elegante contrasten creëren

Met badkamerkranen in zwart of wit kunnen liefhebbers van moderne architectuur indrukwekkende contrasten creëren of ton sur ton combinaties maken. Twee trendy FinishPlus kleuren zijn verkrijgbaar: Matt Black en Matt White. De nieuwe matte afwerkingen zijn onvervalste blikvangers en zien er ook in combinatie met gekleurde details prachtig uit.

Met metallic kleuren de badkamer extra glans geven

De hoogwaardige metallic kleuren overtuigen individualistische klanten die van elegantie in het interieur houden.Polished Gold Optic, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze geven de badkamer een prachtige glans. De nieuwe glanzende afwerkingen kunnen worden gecombineerd tot naadloze oppervlakken in industriële stijl of tot krachtige effen kleuren.

Harmonie in gekleurde oppervlakken brengen

Het unieke effect van gekleurde mengkranen wordt nog versterkt wanneer uw klanten de aanvullende producten met bijpassende afwerking kiezen. Van de mengkraan en Showerpipe tot de hoekstopkranen: alles is in een FinishPlus kleur verkrijgbaar. Er zijn varianten voor wandinbouw verkrijgbaar, evenals een assortiment voor de douche- en badbediening.