Hansgrohe Professional Services
AXOR mengkranen met speciale oppervlakken

Deze luxeresidentie staat voor een nieuwe vorm van gastvrijheid, tot in de badkamer toe.

Iedereen die hier verblijft of ontvangen wordt, geniet van een unieke ervaring in München – en van AXOR Urquiola mengkranen met de speciale afwerking Brushed Bronze. BEYOND by Geisel is een luxeresidentie die gastvrijheid herdefinieert. Met exclusieve services en een elegante inrichting, die met geïndividualiseerde AXOR mengkranen werd vervolmaakt.

Gasten kunnen nog intenser van luxe genieten: met hoogwaardige AXOR mengkranen

BEYOND in München staat voor een heel nieuwe vorm van gastvrijheid. De luxeresidentie heeft 19 elegant ingerichte gastenkamers, een hoogwaardig uitgeruste gemeenschappelijke keuken die 24 uur per dag open is, een lounge en een wijnsalon. Exclusieve services worden geleverd door een huiskok, die op verzoek gasten kan onthalen, en een conciërge, die altijd klaar staat met tips om München overdag en ’s nachts te ontdekken.

De combinatie van elegantie en intimiteit maakt van BEYOND een plek die als thuis aanvoelt. De residentie biedt gasten de mogelijkheid om op elk moment hun favoriete gerechten te bestellen, de continu geopende gemeenschappelijke ruimtes te gebruiken voor ontmoetingen, om vrienden uit te nodigen en te entertainen en om zich terug te trekken in hun exclusieve gastenkamer. Daar kunnen ze dan genieten van exclusieve mengkranen uit de AXOR Urquiola collectie met de speciale afwerking Brushed Bronze. Met hun schoonheid en finesse zijn ze minstens even elegant als hun omgeving en versterken ze de luxueuze ervaring van de gasten in de badkamer.

“BEYOND by Geisel combineert persoonlijkheid met exclusiviteit. AXOR biedt individualisering op hoog niveau en buitengewoon veel aandacht voor detail. Dat past perfect bij ons concept,” zegt Robert Schröder, Resident Manager, BEYOND by Geisel.

Geraffineerd: AXOR Urquiola badmengkraan in geborsteld brons.
In de luxeresidentie BEYOND in München kunnen gasten nog intenser van luxe genieten: met de geïndividualiseerde AXOR Urquiola mengkranen met de speciale afwerking Brushed Bronze.

Exclusiviteit in bronskleur: AXOR Urquiola met de speciale afwerking Brushed Bronze

De planners en managers van BEYOND kozen bij de inrichting van de badkamers voor de AXOR Urquiola mengkranen met de speciale afwerking Brushed Bronze. Met hun geborstelde bronskleurige oppervlak combineren de designkranen een opvallende vorm, die aan het industriële design van de jaren 70 doet denken, met een luxueuze en warme uitstraling. Net zoals de residentie zelf voor het samenspel van exclusiviteit en persoonlijkheid staat, creëren de AXOR Urquiola mengkranen een zeer individuele en tegelijkertijd bijzonder huiselijke sfeer in de badkamer.

Zoals alle speciale oppervlakken behoort Brushed Bronze tot het uitgebreide kleurenpalet van AXOR FinishPlus. De mengkraan is in kleur afgewerkt en door het PVD-proces van een extra metaallaag voorzien, waardoor hij extreem bestand is tegen externe invloeden zoals krassen of reinigingsmiddelen. Daarom zijn AXOR mengkranen met FinishPlus oppervlakken optimaal geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals hotelbadkamers of de badkamers van een luxeresidentie zoals BEYOND in München.

 

AXOR waterkraan met aparte grepen in bronskleur.
Ze hebben een prachtig geraffineerde uitstraling en zijn extreem bestand tegen externe invloeden: mengkranen met een AXOR FinishPlus oppervlak zoals de geborstelde variant in bronskleur.