Hansgrohe Professional Services
Minimalistisch design

Schoonheid in eenvoud en precisie: verfijnde accessoires van AXOR

AXOR Universal Circular is een hoogwaardig assortiment accessoires voor consequent design in de badkamer. De verschillende producten, zoals wand- en scheerspiegels, handdoekrekken of tissuehouders, onderscheiden zich door een tijdloos mooie en minimalistische vormgeving. Het design is afgeleid van de cirkel en overtuigt door zijn eenvoud. Hierdoor passen de accessoires optimaal bij veel verschillende AXOR collecties.

De nieuwe AXOR accessoires: een consequente designtaal voor de hele badkamer

De AXOR Universal Circular Accessories staan voor de passie van het merk om uiterst functionele en vakkundig vervaardigde designobjecten voor de badkamer te creëren. Afgeleid van de cirkel – vandaar ook de naam Circular – overtuigt de serie accessoires door haar prachtige en minimalistische design. De eenvoud van de vormen zorgt niet alleen voor een harmonieuze totaalindruk, maar maakt ook een universeel gebruik van de accessoires mogelijk, die met de meest uiteenlopende AXOR mengkranen en doucheproducten kunnen worden gecombineerd.

Design: Barber Osgerby
Handdoekring in glanzende goudlook van AXOR.

Talloze varianten voor elke toepassing – van de particuliere badkamer tot de hotelbadkamer

Elk afzonderlijk AXOR Universal Circular accessoire is gekenmerkt door een designtaal met slanke silhouetten, afgeronde hoeken en evenwichtige proporties. De uniforme vormgeving is in alle producten herkenbaar en maakt ze universeel bruikbaar – zowel in de particuliere badkamer als in de hotelbadkamer.

De serie accessoires omvat:
 • wandspiegel
 • scheerspiegel
 • diverse handdoekhaken (enkel en dubbel), handdoekrek, handdoekhouder, handdoekring en rail-badhanddoekhouder
 • handgreep
 • zeepschaal
 • zeepdispenser
 • zakdoekendoos
 • tablet
 • wc-papierhouder (enkel, dubbel of met deksel)
 • toiletborstelhouder
 • vuilbakje
Aan de wand gemonteerd handdoekrek van AXOR in goudlook.

Moderne, industriële look: de standaard oppervlakken chroom en mat zwart

De AXOR Universal Circular accessoires zijn verkrijgbaar in de twee standaard oppervlakken chroom en Matt Black. Vooral in de mat zwart gelakte uitvoering vormen de producten de perfecte aanvulling op de nieuwe AXOR One collectie. In combinatie met de minimalistische mengkranen, die tot het wezenlijke gereduceerd zijn en die eveneens in Matt Black verkrijgbaar zijn, creëren ze een uitgesproken moderne, industriële look.
Planchet in mat zwart, passend bij de douchestang ernaast.

Service voor individualisering: ontwerpvrijheid voor planners, architecten, klanten


De afzonderlijke accessoires kunnen – net als alle AXOR collecties – in een van de vele AXOR FinishPlus PVD-oppervlakken worden uitgevoerd. Een uitzondering is de wandspiegel, die alleen in de twee standaard oppervlakken chroom en Matt Black verkrijgbaar is. De service voor individualisering biedt badkamerplanners, architecten en klanten maximale ontwerpvrijheid en de mogelijkheid om in elke badkamer de mengkranen en accessoires perfect op elkaar af te stemmen met een consequente look. Op deze manier zetten de AXOR Universal Circular accessoires de algemene esthetiek voort – of vormen ze zeer gericht visuele accenten. Dit geheel naar keuze, want de nieuwe AXOR accessoires zijn meer dan alleen maar functioneel toebehoren.
Past bij de algemene look: handdoekrek in matte staallook.