Hansgrohe Professional Services
Partners in Excellence

Eén partner voor alles: succes in uw projecten met onze totaaloplossingen voor de badkamer

Voor uitmuntende badkamers denken wij bij hansgrohe niet meer in termen van afzonderlijke producten, maar transformeren wij deze tot duurzame totaaloplossingen om badkamerdromen waar te maken. Ontdek nu onze harmonieuze combinatiemogelijkheden van mengkranen, douches, accessoires, meubels, keramiek en spiegels. Met uw ideeën en ons aanbod veranderen wij badkamers in wellnessoases.

Individuele droombadkamers realiseren met gezamenlijke expertise

Als planner of architect stelt u bij elk badkamerproject het welzijn van uw klanten centraal. En alleen als producten perfect bij uw idee passen, kunnen ze worden gebruikt. Naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires beiden wij nu ook meubels, keramiek en spiegels. Nieuwsgierig? Abonneer u op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze innovaties.

Nu registreren
Droombadkamer met hansgrohe.
Totaalconcept voor de droombadkamer met op elkaar afgestemde productcategorieën van hansgrohe voor de wasplaats en de douche.

De nieuwe productcategorieën – uw pluspunten voor uw projecten

  • Gewoonweg combineerbaar: Wij garanderen een prachtig samenspel van producten met harmonieuze oppervlakken en vormen die gemakkelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd. En dat alles uit één hand.
  • Gewoonweg gebruiksvriendelijk: Met hansgrohe ExcellentFit vindt u altijd de juiste mengkraan bij een lavabo. Onze experts van het Technisch Service Centrum hebben een groot deel van de mogelijke combinaties getest op functionaliteit.
  • Gewoonweg professioneel: Wij ondersteunen u met veelzijdige services en coördinatie, bijv. met onze Water Studio’s en showrooms of advies en informatie in de Aquademie.
  • Gewoonweg onderhoudsvriendelijk: hansgrohe producten zijn robuust en eenvoudig te reinigen. Dit zijn argumenten die zeker ook in projectbouw belangrijk zijn. Dankzij de efficiënte logistiek van hansgrohe kunt u bovendien rekenen op een betrouwbare levering en zo stress en conflicten voorkomen tijdens de uitvoering van uw project.

De hele badkamer herdacht: hansgrohe droombadkamers

Samen met PHOENIX Design, architect Peter Ippolito en zijn internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group zet hansgrohe nieuwe maatstaven op het gebied van badkamerdesign. Deze samenwerking resulteerde in onze droombadkamers, die afgestemd zijn op de stijl en de eisen van uw klanten. Elk concept kan individueel worden aangepast. Met uw expertise en ons als uw betrouwbare partner met een compleet aanbod kunt u individuele elementen samenbrengen in een harmonieuze totaalervaring. Profiteer van de brede portfolio van perfect combineerbare producten van hansgrohe.

Peter Ippolito over onze totaaloplossingen voor de badkamer

Eersteklas in kwaliteit en design: wij kijken terug op meer dan 700 designprijzen

Designkwaliteit maakt integraal deel uit van het DNA van hansgrohe. De badkamer- en keukenproducten die wij samen met onze jarenlange creatieve partner PHOENIX hebben ontwikkeld, zijn wereldwijd door designjury’s bekroond. Wij hebben meer dan 700 prijzen – in 2022 alleen al 26 voor productdesign – naar het Zwarte Woud gebracht. Gebruik deze onderscheidingen voor uw succes als architect of planner, want mooi én functioneel design overtuigt ook in uw badkamerproject. hansgrohe producten overleven kortstondige trends en bieden investeringszekerheid, daarvan getuigen hoogstaande internationale projecten.

Matthias Österle, PHOENIX
In meer dan 30 jaar samenwerking met PHOENIX is hansgrohe uitgegroeid tot een creatieve leider in de branche. Met in totaal meer dan 700 prijzen, waarvan 26 alleen al in 2022, voor uitmuntendheid in design.

Alles uit één hand: complete badkamers van hansgrohe

Bij elkaar passende producten voor een totaaloplossing voor de badkamer